10 saniyelik Hızlı IQ Testi: Farelerin arasında gizlenen patatesi bul! Dahi misin? Normal zeka mı?

10 saniyelik Hızlı IQ Testi: Farelerin arasında gizlenen patatesi bul! Dahi misin? Normal zeka mı?

Beyin gücünü ortaya koyacak zor bir test hazırladık sizin için. Farelerin arasına gizlenen patatesi 10 saniye içerisinde bulmaya çalış. Dahi mi yoksa normal zeka mı olduğunu göster. Hazırsan 10 saniyelik IQ testine başlayalım

Vereceğimiz görselde hamster fareleri arasında gizlenen bir patates var. Bu gizli patatesi 10 saniye içerisinde bulmaya çalışacaksın. Görsel zekana ve beyin gücüne inanıyorsanız seni testimize alalım.

10 SANİYEDE GİZLİ PATATESİ BUL!

Çoğu insanın çözemediği bu görsel zeka testi IQ seviyenizi de ölçmenizi de sağlayacaktır. Beyninizi zorlayacağınız testte 10 saniyede gizli patatesi bulmaya çalışacaksınız. Eğer 10 saniye ya da daha az bir sürede bulursanız gizli patatesi görsel zekanızın yanı sıra dikkat sorununuz da yok demektir.

FARELERİN ARASINDA GİZLENEN PATATESİ BULMAYA ÇALIŞ

papates.jpg

İşte yüksek IQ dikkat testimiz. Gördüğünüz gibi farelerin arasında kendini gizleyen bir patates var. Ama onu bulmak hiç de kolay olmayacak. Çünkü bunun için sadece 10 saniyeniz var. Eğer saatinizi ayarladıysanız testimize başlayabilirsiniz.

TESTİN CEVABI VERİYORUZ...

Görsele dikkatli baktığınızda farelerin hemen hemen hepsi aynı renkte. Yani patatesin rengine yakın. Bu sizi yanıltmak için ilk detay. Diğer bir detay ise bazı farelere renkli detaylar verilmiş. Bu da ikinci yanıltıcı durum. Eğer bunları fark ettiyseniz renkten yola çıkarak patatesi bulmuş olmalısınız.

papates1.jpg

İşte cevabımız. Peki siz gizli patatesi kaç saniyede buldunuz? Yorumlara yazın.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN