17 yıllık saltanat bitti! Arka Sokaklar dizisi bunu bile yapmadan veda etti, Zafer Ergin kötü haberi böyle duyurdu

17 yıllık saltanat bitti! Arka Sokaklar dizisi bunu bile yapmadan veda etti, Zafer Ergin kötü haberi böyle duyurdu

17 yıldır Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşarak efsaneleşen ancak 18 Kasım'da ekranlara gelen 638. bölümü ile yayına ara veren reyting rekortmeni Arka Sokaklar dizisinden kötü haber geldi.

Türk televizyon tarihinin en uzun süren haftalık dizisi olarak reyting rekorlarını alt üst eden 'Arka Sokaklar'dan kötü haber geldi. Kötü haberi 'Rıza Baba' karakteriyle hafızalara kazınan usta oyuncu Zafer Ergin duyurdu.

Senaryosu Ozan Yurdakul, Sinan Yurdakul ve Metin Arslan tarafından yazılan, yönetmenliğini Orhan Oğuz'un yaptığı, başrollerinde ise Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Oya Okar ve Ozan Çolakoğlu gibi isimlerin yer aldığı Türk televizyon tarihinin efsaneleşen yapımlarından 'Arka Sokaklar' dizisinden gelen kötü haber dizinin hayranlarını üzüntüye boğdu.

İNANOĞLU: DEVAM EDECEĞİZ DEMİŞTİ

18 Kasım'da yayınlanan 638. bölümü ile yayına ara veren reyting rekortmeni dizinin kanal değiştireceği iddiası dizinin hayranları tarafından şaşkınlıkla karşılanmış ancak dizide Engin komiser karakterini canlandıran İlker İnanoğlu, söz konusu iddiaları yalanlayarak dizinin devam edeceğini açıklamıştı.

İnanoğlu, geçtiğimiz günlerde "Devam edeceğiz inşallah. Babamın sağlığıyla uğraşıyorduk. Kalça kemiği kırılmıştı. Şimdi eve geçti, sağlık durumu yavaş yavaş iyiye gittiği için inşallah devam edeceğiz" demişti.

ZAFER ERGİN KÖTÜ HABERİ DUYURDU

İnanoğlu'nun bu açıklamaları dizinin hayranlarını heyecanlandırırken reyting rekortmeni diziden kötü haber geldi.

Snob Magazin'in haberine göre; Usta oyuncu Zafer Ergin, önceki gün Nişantaşı City's'de görüntülendi.

Reyting rekortmeni dizide 'Rıza Baba' karakteriyle efsaneleşen Zafer Ergin, "Dizinin bir anda bitmesi bizi üzdü ve şaşırtı. Keşke Türker İnanoğlu, hasta olmasaydı, devam etseydik. O da sonuçta yapımcı, kendince bir takım şeyler gördü herhalde, devam etmedi. Hayatımda ilk defa başıma böyle bir şey geldi. Final yapmadan, şak diye bitti. Instagram'dan 'Sizi özledik' ve 'Ne zaman başlayacaksınız?' diye mesajlar geliyor. Bizim oyuncu olarak insana ve seyirciye saygımız var. Bize de, 'Kusura bakmayın şunun için bitti' demeleri lazımdı. Ayıptır. Finalin başka havası vardır. Arkadaşlar, 'Para almadan final bölümü' çekelim diyorlar" dedi.

Ergin, "Tekrardan devam eder mi?" sorusuna, "Sizin gibi ben de merak ediyorum" yanıtını verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN