İşte 18 Mayıs Günlük Burç Yorumları

İşte 18 Mayıs Günlük Burç Yorumları

Yaylar yeni ve ilginç keşifler yaparken terazilerin ve oğlakların partnerleri ile başları dertte. Günün en zorlanacakları da Kovalar. Çünkü pes etmek onları zor durumlara sokacak. Balıklar ise kendi başlarını belaya sokacak. Ya diğer burçtan insanlar neler yaşayacak. İşte 18 Mayıs günlük burç yorumları...

Koçlar partnerleri ile uzun yolculuklara hazırlanırken biraz stresli. Boğalar ise kalplerinin sesini başkalarına da duyurma çabası içinde olacak. İkizlerin başarılı olması için ayaklarının yere basması gerekiyor. Yengeçler yeteneklerini sergilerken aslanlar arkadaşlarının cesaretlerini örnek almalı. Başaklar partnerlerinin iltifatlarına maruz kalırken terazilerin ise partnerleri ile arası bozulacak. Akreplerin duyguları ile hareketleri örtüşmüyor. Yaylar bugün ilginç keşifler yapacak. Oğlakların başları partnerleri ile derde girebilir. Kovalar ise günün şanssızı çünkü zor bir gün onları bekliyor. Balıkların bugün kendileri ile başı dertte.

koc-burcu.jpg

KOÇ: PARTNERİNİZLE BİRLİKTE UZUN YOLLARA ÇIKIYORSUNUZ

Partnerinizle birlikte gerçekten ele almak istediğiniz konuya ulaşmak için bugün, belki de birbirinden alakasız, uzak yollara gidecek veya farklı yöntemlere başvuracaksınız.

Belki de partnerinizin tepkisinden korkuyorsunuz ama öyle görünüyor ki bugünlerde ondan doğru sinyaller alsaydınız, aslında bunların sizin lehinize olduğunu anlardınız. Onunla konuşmak için strese girmenize gerek yok.

boga-burcu.jpg

BOĞA: KALBİNİZİN SESİNİ BAŞKALARINA DA DUYURACAKSINIZ

Görünüşe göre bu çarşambadan itibaren kalbinizden gelen sesi insanlara duyurmaya başlayacaksınız.

Son zamanlardaki mücadelelerde çok cesur davranıyorsunuz ve görünüşe göre birçok insan bu konudaki planlarınızda size yardımcı olacak. Bu avantajı onların şefkatiyle değil, daha çok sizi yetkin biri olarak görmeleri sayesinde kazanıyorsunuz.

kizler-burcu.jpg

İKİZLER: AYAKLARINIZIN YERE BASMASI GEREKİYOR

Bu çarşamba olaylara çok gerçekçi bakamıyorsunuz. Bununla birlikte, ilginizi ve beklentilerinizi tamamen farklı bir alana kanalize edecek gibi görünüyorsunuz.

Çok yaratıcısınız ama bunun realitenizi güzelleştirmesine izin vermek yerine, düşüncelerinizin sizi uzaklara götürmesine izin veriyorsunuz. Ayaklarınız ne kadar az yere basıyorsa o kadar az sonuç elde edeceksiniz.

yengec-burcu.jpg

YENGEÇ: BUGÜN YETENEKLERİNİZİ SERGİYEYECEKSİNİZ

Bugün yeteneklerinizi sergiliyorsunuz. Tanınmaktan ve saygı görmekten çok mutlusunuz. Dar arkadaş çevrenizde her zaman ilgi odağı olmasanız da çabalarınız kesinlikle fark edilecektir.

Bunun dışında, belki de bu Çarşamba günü seyahat etmeyi düşünmelisiniz, çünkü bu tür çabalar için iyi bir gün.

aslan-burcu.jpg

ASLAN: ARKADAŞINIZIN CESARETİNİ ÖRNEK ALMALISINIZ

Bugünden çıkarabileceğiniz iyi bir anlam varsa o da arkadaşınızdan göreceğiniz bir cesaret örneğidir.

Belki de arkadaşınız zor bir dönemden geçiyor ve mücadele ederken kendine güvenmenin ne kadar önemli olduğunu size gösterecek. Bu, günlük meseleler için de harika bir zaman, bu yüzden evin etrafında düzeltmeniz gereken bir şey varsa onu halletmelisiniz.

basak-burcu.jpg

BAŞAK: PARTNERİNİZDEN ALACAĞINIZ ÖVGÜLER SİZİ MUTLU EDECEK

Mevcut eğilim sizi bugün çok popüler yapacak ve görünüşe göre etrafınızda ne kadar çok insan varsa, kendi varlığınızın da o kadar farkında olacaksınız.

Bugün görünüşünüze çok dikkat edeceksiniz ve gün boyunca size iltifat edecek olan partnerinizden muazzam bir pozitif enerji alacaksınız.

terazi-burcu.jpg

TERAZİ: ANLAYIŞSIZ OLMAYIN YOKSA PARTNERİNİZLE ARANIZ BOZULACAK

Partneriniz sizden bir şey bekliyor olabilir. Bunun gayet farkında olmanıza rağmen siz de çok inatçısınız ve buna yenik düşmeyeceksiniz.

Öte yandan, partnerinizden bir şey talep etmeniz gerektiğinde, onun size yardım etmek zorunda olmadığını unutup aranızı bozabilirsiniz. Bazı şeylerin karşılıklı olduğunu unutmayın.

akrep-burcu.jpg

AKREP: HAREKETLERİNİZ İLE DUYGULARINIZ ÖRTÜŞMÜYOR

Bu çarşamba, sizi konfor alanınızdan çıkmaya ve başkalarıyla etkileşime girmeye zorlayacak bir gün.

Fiziksel aktivitelere hazırsınız ancak duygularınızla davranışlarınız pek uyumlu değil. Bu yüzden muhtemelen zorlanacağınız alan bu olacak gibi görünüyor. Bazı Akrepler bu vesileyle liderlik becerilerini kullanabilir.

yay-burcu.jpg

YAY: BU GÜN İLGİNÇ KEŞİFLER YAPACAKSINIZ

Bugün kişisel gelişim açısından parlamanız için bazı fırsatlar var gibi görünüyor.

İster bazı derslere katılın ister kendi başınıza bir şeyler okuyun, muhtemelen çok ilginç bir keşifle karşılaşacaksınız. Bazı Yaylar bu keşfi hemen uygulamaya koyarak ona pratik bir anlam verecek.

oglak-burcu.jpg

OĞLAK: PARNERİNİZİ ŞAŞKINA ÇEVİRECEKSİNZİ

Bu çarşamba partnerinizden çok fazla şey talep ediyorsunuz ve partneriniz artık size nasıl tepki vereceğini gerçekten bilemeyecek.

Sizin için hiçbir şey çok iyi görünmüyor ama aynı zamanda ipleri elinize almaya niyetli değilsiniz. Hiçbir şeyi değiştirmeyeceğiniz bir konu olabilir.

kova-burcu.jpg

KOVA: BUGÜN SİZİN İÇİN ÇOK ZOR OLACAK

Belki de arkadaş grubunuzun muhalefeti nedeniyle çok hevesli olduğunuz bir plandan uzaklaşıyor gibisiniz

Bu özellikle zor bir gün olacak çünkü pes etmek sizi rahatsız edecek. Bu durum karşısında kendinizi fiziksel olarak hasta hissedebilirsiniz. Akşama doğru rahata ereceksiniz.

balik-burcu.jpg

BALIK: KENDİNİZİ STRESE SOKUYORSUNUZ

Bugün gerçekleşen küçük bir olayı geçmişte yaşadığınız çok daha önemli bir olayla ilişkilendiriyorsunuz ve görünüşe göre kendinizi gereksiz yere strese sokacaksınız.

Bazı Balıklar uzaktan bir haber alacak ve belki de yalnız başlarına seyahat etmeleri gerekecek. Hazırlıklar için de çok fazla zamanları olmayacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN