18 yaşını geçenlere başvuru açıldı! 7885 TL ödeme için düğmeye basıldı

18 yaşını geçenlere başvuru açıldı! 7885 TL ödeme için düğmeye basıldı

18 yaşını tamamlayanların başvuruda bulunabileceği sosyal destek ödemesi geldi. PTT yardım konusunda herkesin yüzünü güldürürken Tc kimlik kartı ile giden herkese 7.885 TL ödeme yapılacak. İşte, sosyal destek için gerekli şartlar ve tüm detaylar haberimizde yer almaktadır.

Devlet tarafından PTT üzerinden sosyal destek ödemelerini sunarken şubelere giderek Tc kimlik kartı ile 7.885 TL ödeme alabilirler. Maddi durumu elverişsiz olanlara sağlanan bu ödemeler 18 yaşından büyük herkesi yakından ilgilendiriyor. Aile Bakanlığı sosyal yardım ödemesinin ayrıntıları tek tek açıklandı. PTT sosyal yardım başvuru şartları haberimizde.

KİMLİK KARTIYLA GİDENLERE 7.885 TL ÖDEME

Devlet, milyonlarca vatandaşa sosyal yardım sağlarken bunlara bir yenisi daha eklendi. PTT'den ödenecek sosyal yardım rakamı artışa geçerken başvuru alımlarının başladığı müjdesi verildi. TC kimlik kartı ile PTT şubelerine gidilerek başvuruda bulunan herkese binlerce lira tazminat ödemesi yapılacaktır.

18 yaş üstü sosyal destek ödemeleri

BU YARDIMI SAKIN KAÇIRMAYIN

Yeni yılla beraber asgari ücret 8.500 TL olurken devletin sağladığı birçok sosyal yardım ödemelerinde de artışlar yaşandı. Evde bakım aylığı, 65 yaş maaşı, engelli maaşı, fatura destek ödemeleri ve daha birçok sosyal destek ödemelerinin tutarları yükseldi. Devlet tarafından sağlanan sosyal destek imkanlarından yararlanmak isteyenler PTT şubelerine giderek ya da e devlet sisteminden Tc kimlik numarası ve şifre ile giriş yaparak başvuruda bulunabilir. Sosyal hizmet müdürlükleri aracılığıyla başvuru yapma imkanınız da var. PTT şubelerinde yaşanan yoğunluktan türü internet aracılığıyla başvuruda bulunabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN