19 Mayıs perşembe günü burçlarınızda neler var?

19 Mayıs perşembe günü burçlarınızda neler var?

Bugün kovaların algılama bozuklukları nedeniyle canları sıkılırken zorda kalan balıkların yardım istemeye gönüllü olmaması başlarını belaya sokacak. 19 Mayıs'ta yaylar kendilerini önemli hissederken teraziler alışverişe çıkacak. Ya koçlar, boğalar, ikizler, yengeçler, başaklar, aslanları neler bekliyor? İşte 19 Mayıs hayatınızı kolaylaştıracak burç yorumları

Koçlar yetenekleri ile herkesin önüne geçerken boğalar da kendilerini geliştirecek ortaklıklara açık olmalı. Bugün ikizlerin diline sahip çıkması gerekiyor. Yengeçler elde ettikleri her şeyi kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya. Aslanların başkalarını taklit etmekten kaçınması gerekiyor. Başakların enerjilerini aşka yönlendirmesinde fayda var. Parası olan teraziler alışverişe parası olmayanlarda evde değişikliklere odaklanacak. Akreplerin yeni tanışacakları insanlara odaklanması gerekiyor. Yaylar kendilerini çok önemli hissederken oğlakların ise çok rahatlayacağı bir gün başlıyor. Kovaların yanlış algılamaktan dolayı canları çok sıkılacak. Zor durumda kalacak olan balıkların çevrelerinden alacakları tavsiyelere kulak kabartması gerekiyor.

koc-burcu.jpg

KOÇ: HERKESİN ÖNÜNE GEÇEBİLİRSİNİZ

Bugün saf yeteneğin değerini anlayacaksınız ve bunu kendi yararınıza kullanacaksınız.

Ayrıca çok iyimsersiniz ve herkesi aydınlatmaya çalışıyorsunuz, bu da planlarınıza yardımcı olacak bir şey. Bu yeteneğe biraz sezgi katarak herkesin önüne geçebilirsiniz.

boga-burcu.jpg

BOĞA: SİZİ GELİŞTİRECEK ORTAKLIKLARA HAZIR OLUN

Bu perşembe her türden ortaklıklardan yararlanacaksınız. Büyük planlarınızın olmaması, başkalarıyla çalışmamanız gerektiği anlamına gelmiyor.

Aksine, en az beklediğiniz yerde ortaklıklar sayesinde ilham bulabilir ve başkalarının yaşam deneyimlerinden öğrenecek çok şeyiniz olabilir.

kizler-burcu.jpg

İKİZLER: DİLİNİZİN ALTINDA OLANI SÖYLEMEKTEN KAÇINMAYIN

Bu perşembe günü duygularınızı açıkça ifade etmek isteyebilirsiniz çünkü çevrenizdekilerin ifşalarınıza vereceği tepkilere şaşıracaksınız.

Kendiniz olmaya teşvik ediliyorsunuz ve bu fırsatı diğerlerine dilinizin altında olanı söylemek için kullanmalısınız. Bundan sonra kendinizle daha barışık olduğunuzu hissedeceksiniz.

yengec-burcu.jpg

YENGEÇ: ELDE ETTİĞİNİZ HERŞEY ELLERİNİZİN ARASINDAN KAYABİLİR

Bu perşembe, her türlü spekülasyondan, özellikle de finansal anlamda kaçınmak isteyebilirsiniz. Çok çalışarak kazandığınız şey elinizde kalır. Gerçekten hızlı ve zahmetsizce elde etmeye çalıştığınız her şey, elde ettiğiniz kadar hızlı gidecektir.

Gayet dinamik ve üretkensiniz. Yalnızca bu özelliklerinize odaklanmalısınız.

aslan-burcu.jpg

ASLAN: ÇEVRENİZDEKİLERİ KOPYALAMANIN DIŞINDA BAŞKA ŞEYLERDE YAPMANIZ GEREKİYOR

Çevrenizdeki bazı başarılı insanların yaptıklarını son zamanlarda kopyalamaya çalışıyorsunuz ve bir dereceye kadar stratejileri sizin için de işe yarayacak, ancak bundan daha fazlasına ihtiyacınız olacak.

Bazı planlarınızı gayet ciddi ele alıyorsunuz, ancak diğerlerine karşı oldukça esneksiniz ve planlarınız arasında çok hızlı ve sorumlu bir şekilde hareket etmeyeceksiniz.

basak-burcu.jpg

BAŞAK: ENERJİNİZİ AŞK HAYATINIZA KANALİZE ETMELİSİNİZ

Etrafınızdaki herkes aklınızdaki kutlamayı dört gözle beklemiyor, bu nedenle beklentinizi ve coşkunuzu azaltmak isteyebilirsiniz.

Belki enerjinizi farklı bir yola, belki de aşk hayatınız ile ilgili bir şeye kanalize edebilirsiniz, çünkü burası hala keşfetmeniz gereken şeylerin olduğu bir alan gibi görünüyor.

terazi-burcu.jpg

TERAZİ: YA ALIŞVERİŞ YA DA EVDE DEĞİŞİKLİK YAPACAKSINIZ

Yaşam kalitenizi yükseltmekle çok ilgili görünüyorsunuz. Ya kendiniz için alışverişe gideceksiniz ya da evde büyük bir değişiklik yapmaya karar vereceksiniz.

Bu, sağlıklı alışkanlıklar edinmek için harika bir gün, ancak dikkat etmeniz gereken tek şey, hemen sonuç beklememek çünkü durum düşündüğünüz gibi değil. Verilen tavsiye, günün sonunda sizi hayal kırıklığına uğramaktan kurtarabilir.

akrep-burcu.jpg

AKREP: YENİ İNSANLARLA TEMAS KURMANIZIN TAM ZAMANI

Yeni temaslar kurmak için harika bir gün. Özellikle de yabancılarla etkileşimlerde dikkatiniz kolayca dağılmayacaktır.

Çok sayıda insanla uğraşmayı gerektiren bağış toplama gibi faaliyetlerde bulunuyorsanız, bunun başarılı bir gün olacağından emin olabilirsiniz. Ayrıca, genç bir kalabalıkla vakit geçirmeniz sayesinde kendinizi olduğunuzdan daha genç hissedebilirsiniz.,

yay-burcu.jpg

YAY: KENDİNİZİ ÇOK ÖNEMLİ HİSSEDECEKSİNİZ

Görünüşe göre bugün, bazı iş ilişkileri nedeniyle etrafınız çok önemli insanlarla çevrili olacağından kendinizi çok önemli hissedeceksiniz.

Bazı Yaylar konuşmayı bırakamayacak, bazıları ise gerçekten sıra dışı bir şekilde utangaç olacak. Bu, her türlü sosyal çaba için harika bir gün, bu yüzden olmanız gereken yerdesiniz.

oglak-burcu.jpg

OĞLAK: ÇOK RAHATLAYACAĞINIZ BİR GÜN BAŞLIYOR

Bu, son zamanlarda yaşadığınız bir endişenin anlamsız bir şekilde ortaya çıkacağı ancak sonunda muhtemelen çok rahatlayacağınız bir gün olacak.

Bazı Oğlaklar diğerlerinden daha şanslı olacak ve öğleden sonrayı harika bir ortamda geçirecekler. Başka zor durumlar hayal ederek bu zamanı mahvetmemeye çalışın çünkü buna değmez.

kova-burcu.jpg

KOVA: KENDİ ALGINIZDAN KAYNAKLI BİR ŞEKİLDE CANINIZ SIKILACAK

Bugün karşılaşacağınız biri canınızı sıkacak, ancak hissettiğiniz sıkıntının yarısı kendi algılarınızdan kaynaklanıyor.

İşleri kendiniz için daha da kötüleştiriyorsunuz. Saygısız bir insanla uğraşıyor olabilirsiniz, ancak bu, kavgacı olmanız ve her şeyi kişisel almanız gerektiği anlamına gelmez.

balik-burcu.jpg

BALIK: ZOR DURUMDA KALACAKSINIZ VE BAŞKASINDAN TAVSİYELER ALMANIZ GEREKİYOR

Bugün zor bir durumda kalabilir ve bunun için biraz tavsiyeye ihtiyaç duyabilirsiniz, ancak görünüşe göre başkasından tavsiye veya yardım istemek zorunuza gidiyor.

Belki de belirli bir konuda kendinize güvenmediğinizi başkalarına bildirmek konusunda pek rahat değilsiniz. Bunu bir zayıflık yerine bir ders olarak görün.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN