2 kız babası Kenan İmirzalıoğlu küplere bindi: Bu nasıl vicdan?

2 kız babası Kenan İmirzalıoğlu küplere bindi: Bu nasıl vicdan?

Sinem Kobal ile mutlu bir evlilik yaşayan Kenan İmirzalıoğlu, Konya'daki hayvan barınağında yaşanan olaya tepki gösterdi. Köy çocuğu olduğunu söyleyen İmirzalıoğlu o görüntüler karşısında "Yüreğimiz sızlıyor" ifadelerini kullandı.

2 çocuk babası Kenan İmirzalıoğlu, magazin muhabirlerinin sorularını yanıtladı. Geçen aylarda ayrılık iddialarıyla gündeme gelen İmirzalıoğlu, iddiaların asılsız olduğunu söylemişti. Bir mekan çıkışı basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ünlü oyuncu Konya'daki hayvan barınağında yaşanan vahşetle ilgili de konuştu.

sinemkobal.jpg

KONYA'DAKİ VAHŞET İÇİN: İÇİMİZ YANIYOR

Yakında yeni bir dizi projesiyle ekranlara dönecek olan Kenan İmirzalıoğlu, ayak üstü basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

kenansinem.jpg Konya'da yaşanan hayvan katliamına ilişkin yorum yapan ünlü oyuncu Köy çocuğu olduğunu belirterek yaşanan hayvan katliamını eleştirdi.

vicdan.jpg

BARINAKLARI SIK SIK ZİYARET EDİYOR

Barınakları fırsat buldukça ziyaret ettiğini ifade eden İmirzalıoğlu, "Bu nasıl bir vicdandır. Biz ne zaman insanlıktan bu kadar uzaklaştık. Ben köy çocuğumun, yüreğimiz sızlıyor" yorumunu yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN