2000'li yıllara damga vuran Rober Hatemo son haliyle şaşırttı! Yıllar sonra ortaya çıkan şarkıcı 'Zaman senin için durmuş' dedirtti!

2000'li yıllara damga vuran Rober Hatemo son haliyle şaşırttı! Yıllar sonra ortaya çıkan şarkıcı 'Zaman senin için durmuş' dedirtti!

2000'li yılların başında çıkardığı şarkılarla en çok dinlenenler listesinin üst sıralarında yer alan Rober Hatemo yıllar sonra ortaya çıktı. Bir zamanların sevilen şarkıcısını görenler gözlerine inanamadı. İşte, Rober Hatemo'nun yıllara meydan okuyan görüntüsü...

Ermeni asıllı bir ailenin oğlu olan şarkıcı Rober Hatemo, 2000'lere damga vuran Senden Çok Var ve Beyaz ve Sen isimli şarkılarıyla hala hafızalardaki yerini koruyor. "Esmer" isimli şarkısı ile büyük başarıya ulaşan şarkıcı, uzun zamandır sektörden çekilerek sessizliğe bürünmüştü.

YILLAR ONU GENÇLEŞTİRMİŞ!

Şimdilerde 47 yaşında olan şarkıcı yıllar geçtikçe resmen gençleşiyor. Müziğe devam eden Hatemo, sosyal medya hesabında da oldukça aktif.

ZAMANI DUDURAN ADAM!

Rober Hatemo'nun sosyal medyadaki paylaşımları ise takipçilerinden yoğun ilgi görüyor. Hatemo'nun son haline takipçilerinden, "Zaman senin için durmuş" ve ''Hala 20'li yaşlarında görünüyor'' yorumları geldi.

 rober hatemo

SÜNNETİNİ ASKERDE YAPTILAR

Verdiği bir röportajda sünnetle ilgili çarpıcı açıklamalar yapan şarkıcı, 1994'te Adana'da askerliğini yaparken sünnet olduğunu söylemişti. Hatemo ''Sünnet olmayan bir arkadaşım daha vardı, ikimizi birlikte kestiler. Ailem hiç tutucu değildir'' itirafı ile gündem olmuştu.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN