2019 Kurban bayramı ne zaman olacak? Kurban bayramı tatili kaç gün? Resmi tatiller tablosu…

2019 Kurban bayramı ne zaman olacak? Kurban bayramı tatili kaç gün? Resmi tatiller tablosu…

2019’da Kurban bayramının ne zaman olacağını merak edenler, Kurban bayramı tatilinin kaç gün olacağını öğrenir öğrenmez, buna göre plan yapıyor. Ramazan bayramı tatilinin, hafta sonları ile birlikte 9 günü bulmasının ardından uzun bir tatil zamanı yaşayan vatandaşlar, şimdi de kurban bayramı tatilinin kaç gün olduğunu araştırıyor. İşte 2019 resmî tatiller tablosu…

Kurban bayramına yaklaştıkça vatandaşları da tatil heyecanı kaplıyor. Her yıl 9 gün olarak kutlanan Kurban bayramı tatilinin bu yıl kaç gün olacağı sorgulanıyor. Bunun hârici 2019 Kurban bayramının ne zaman olacağını merak edenler, 2019 resmî tatiller tablosunu kontrol ediyor. 9 gün olması beklenen Kurban bayramı tatilinde şehir dışı ya da yurtdışına tatile gitmek isteyen vatandaşlar, 2019 kurban bayramının ne zaman olacağını araştırıyor. İşte Kurban bayramı tatilinin kaç gün olacağına dair detaylar…

KURBAN BAYRAMI NE ZAMAN?

Bu yıl kurban bayramı 11 Ağustos Pazar günü başlayacak. Kurban bayramı öncesi yani 10 Ağustos Cumartesi günü ise arefe olacak. 14 Ağustos Çarşamba günü de Kurban bayramının son günü olacak.

KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN?

10 Ağustos Cumartesi günü arefe günü, 11-14 Ağustos tarihleri de Kurban bayramı olarak kutlanırken, henüz net olmamakla birlikte 15 Ağustos Perşembe ve 16 Ağustos Cuma günü de resmî tatil edilmesi bekleniyor. Bu şekilde 17-18 Ağustos’un da hafta sonuna denk gelmesi ile birlikte memurların 19 Ağustos’ta iş başı yapacağı söylenebilir. Yani Kurban bayramı tatili bu şekilde 9 güne bağlanabilir. Ancak bu rakamlar farazidir… Net bir detay geldiğinde yine ilk karar.com’da yer alacak.

19-06/19/2019-kurban-bayrami-ne-zaman-olacak-kurban-bayrami-tatili-kac-gun-2019-resmi-tatiller-tablosujpgg.jpg

2019 YILI KALAN RESMİ TATİL GÜNLERİ

Kurban bayramı: Arefe Günü 10 Ağustos 2019 Cumartesi, Kurban Bayramı 1. Gün 11 Ağustos 2019 Pazar, Kurban Bayramı 2. Gün 12 Ağustos 2019 Pazartesi, Kurban Bayramı 3. Gün 13 Ağustos 2019 Salı, Kurban Bayramı 4. Gün 14 Ağustos 2019 Çarşamba

15 Temmuz: Demokrasi ve Milli Birlik Günü pazartesi gününe denk gelecek hafta sonu ile birleştirenler toplamda 3 gün tatil yapacak.

30 Ağustos: Bayram cuma günü kutlanacak. Hafta sonuyla birleştirenler toplamda 3 gün tatil yapacak.

29 Ekim: Bayram salı günü kutlanacak tatilini pazartesi ile birleştirenler hafta sonuyla birlikte toplamda 4 gün tatil yapmış olacak.

DİĞER DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN