2022 İlkbahar Yazının En Havalı 5 Oje Rengi Kısa Ve Uzun Tırnaklarda Mükemmel Görünüm

2022 İlkbahar Yazının En Havalı 5 Oje Rengi Kısa Ve Uzun Tırnaklarda Mükemmel Görünüm

İçinde bulunduğumuz bahar mevsiminin ve yavaş yavaş yaz mevsiminin gelmesi ile birlikte eller özellikle de tırnak bakımı dikkat çekmeye başladı. Peki 2022 ilkbahar ve yaz mevsiminin en havalı oje rengi ve tırnak modeli hangisi?

Bakımlı ellere sahip olmak harika bir kartvizittir. Tırnakları vernikle boyamak giderek daha popüler bir alışkanlık haline geliyor. Yeni bir ortama girdiğinizde ilk olarak ojeli tırnaklarınız dikkat çekecektir. Birkaç sezondur pembe, kırmızı ve sedef gibi klasik renkler biraz kullanım dışı kaldı.

DİKKAT ÇEKİCİ TIRNAKLAR

Günümüzde renk paleti gerçekten çok geniş ve çeşitlidir. Tırnaklara her rengi uygulayabileceğimizi rahatlıkla söyleyebiliriz. Kendinizi gerçekten şımartabilirsiniz. Ancak elbette ki kıyafet ve makyajda olduğu gibi oje rengi seçiminde de bazı özelliklerin akılda tutulması gerekir. İlk olarak, tırnakların uzunluğu. İşte oje kullanmayı tercih edenler için kısa ve uzun tırnaklar göre en çok yakışan renkler!

61963fd145d2a07ffcb0738a.webp

OJE RENGİ SEÇİMİ DE BİR TARZ MESELESİDİR

Tırnak uzunluğu faktörüne ek olarak, diğer unsurlar da dikkate alınmalıdır. Her şeyden önce, kıyafeti oluşturan giysilerin renkleri. Kişisel zevklere, cilt tonlarına ve son olarak tarzınıza geçiyoruz. Örneğin, genellikle rahat bir şekilde veya çok özel ve biraz eksantrik bir etnik tarzda giyinmeyi seven bir kişi, klasik kırmızı lake tırnaklarla çok rahat olmayacaktır. Aksine, ne yaşam seçimlerinde ne de dış görünüşlerinde cesaret etmeyi sevmeyen basiretli kişilikler, gösterişli, özgün ve belirli renkleri kolaylıkla giymezler.

Bu yılın ilkbahar yaz sezonu, her türlü elde güzel görünen minelere odaklanıyor. Hem bu bahar hem de önümüzdeki yaz en popüler olacak tonlar aslında her türlü ojeye uygun. En kısadan en uzuna, kare olanlardan yuvarlak ve sivri uçlu olanlara.

56e9564fc03c0e6a704a567e.webp

2022 İLKBAHAR YAZININ EN HAVALI 5 OJE RENGİ KISA VE UZUN TIRNAKLARDA MÜKEMMEL GÖRÜNÜM

En popüler sırlar pastel renklerdir. Son aylarda popüler olmaya başlayan renkler aslında yumuşak ve narin. Biraz çocukluk dünyasını hatırlıyorlar. Aslında neredeyse naifler. Özellikle mint yeşili, açık sarı, bebe pembesi, süt beyazı ve karamel çok moda. Bu renkler dolgun, yoğun ve yumuşaktır. Şimdiden mükemmeller, baharın ortasında, çünkü bu dönemin küçük çiçeklerinin narin renklerini hatırlıyorlar.

Ancak önümüzdeki aylarda narin pastel tonlar bronzluğu daha çok ortaya çıkarmamızı sağlayacak. Açık tonlar, bir süre sonra hepimizin sergileyebileceği altın ten rengiyle birleştiğinde aslında gerçekten çok güzel bir kontrast oluşturuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN