25 Haziran burç yorumları: Bugün özellikle kovalar, oğlaklar ve yaylara hayati uyarılar var ya diğer burçları neler bekliyor?

25 Haziran burç yorumları: Bugün özellikle kovalar, oğlaklar ve yaylara hayati uyarılar var ya diğer burçları neler bekliyor?

Bu hafta sonu burçların payına neler düşecek? Kimileri güçlü bağların esiri olurken kimileri de iki arada bir derede kalacak. Kimi burç insanları mücadele ediyor gibi görünürken kimi burçtakiler de partnerlerini üzmemek için çabalayacak. Bu cumartesi günü masum tartışmaların ortasına düşenlerden mi olacaksınız yoksa günün en popüleri mi olacaksınız? İşte25 Haziran cumartesi günü için en net burç tahminleri...

KOÇ : O KİŞİ İLE ARANIZDA GÜÇLÜ BİR BAĞ VAR

Bazı eski olayları düşünerek geçmişe özlem duymaya başlıyorsunuz ve bir arkadaşınız sizden mümkün olduğunca bu türden bilgi almak için sizi etkiliyor.

Bu kişiyle aranızda daha derin bir bağ var, bu yüzden belki de bu cumartesi bunu keşfetmeniz için iyi bir zaman.

BOĞA : İŞ VE AİLE ARASINDA DENGE KURMAKTA ZORLANIYORSUNUZ

İş yerindeki sorumluluklarınız ve aile hayatınız arasında denge kurmaya çalışıyorsunuz ve bu kolay olmayacak gibi görünüyor.

Öte yandan, evdeki bazı değişikliklerle yeniden uyum sağlamaya yeni başlıyorsunuz ve bu da zor olabilir. Ancak öğleden sonra, biraz yalnız zaman geçirecek ve bundan çok keyif alacaksınız.

İKİZLER : YÜZEYSEL MÜCADELE İÇİNDESİNİZ

Dedikoducu insanları kendinizden uzak tutmaya çalışıyorsunuz ama aynı zamanda çok açık bir şekilde sosyal kalmaya çalışıyorsunuz. Bugün tamamen bu yüzeysel mücadeleden ibaret olacak.

Öte yandan, partnerinizin duygularını düşünüyorsunuz ve onu incitmek için hiçbir şey yapmak istemiyorsunuz. Sadece bu nedenle başka bir kişiyle vakit geçirmeniz gerekebilir.

burclar2.jpg

YENGEÇ : PARTNERİNİZİ BUGÜN ÜZMEKTEN ÇEKİNECEKSİNİZ

Bu cumartesi partnerinizin ihtiyaçlarına çok dikkat edeceksiniz, böylece onu hiçbir şekilde üzmeyeceksiniz.

Görünüşe göre ortamı ona çok önemli bir şey sormak için hazırlıyorsunuz ve olumlu bir cevap bekliyorsunuz. Bunun dışında, ayrıntılara karşı çok hassassınız, bu nedenle büyük odaklanma gerektiren işlerle uğraştığınızdan emin olmalısınız.

ASLAN: İKİ BASİT KARAR ARASINDA GİT GELLERDESİNİZ

İki basit karar arasında gidip geliyorsunuz ve görünüşe göre, bu karar alma süreci ne kadar uzun sürerse alırsanız, insanlar o kadar üzülecek.

Başkalarının sizin hakkınızda ne düşündüğü ve imajınızı koruma konusunda çok dikkatlisiniz, ancak bu özel durumda sezginizin bu konuda ne söyleyeceğini açıkça görmezden geliyorsunuz.

BAŞAK : MASUM BİR TARTIŞMANIN ORTASINA DÜŞÜYORSUNUZ

Bu cumartesi iletişimde bazı zorluklar yaşayabilirsiniz ve kendinizi masum bir tartışmanın ortasında bulabilirsiniz.

Bu tartışmayı siz başlatmamış olabilirsiniz, ancak işleri halletmek sizin sorumluluğunuzda olacaktır.

burclar3.jpg

TERAZİ : PARAYA ÇOK FAZLA ODAKLANMIŞ DURUMDASINIZ

Öyle görünüyor ki bugün, para kaynaklarına çok odaklanmışsınız.

Bazı Teraziler, alışveriş yapma isteğiyle dolup taşarken, diğerleri daha uzun vadeli hedeflere odaklanacak.

AKREP : GÜNÜN POPÜLERİ OLAMAYACAKSINIZ

Bir grup aktivitesinde arkadaşlarınızın önüne geçmeye çalışıyorsunuz ve bazı durumlarda bu hile olarak kabul edilebilir. Bu yüzden bugün en popüler kişi olamayacaksınız.

Çok enerjiksiniz ve küçük hataları geride bırakmak için her şeyi yapmaya hazırsınız. Bazı Akrepler diğerlerinden daha fazla inisiyatif alacaktır.

YAY : ACELENİZ OLACAK

Acele etmenin belirli bir nedeni olmasa da bu cumartesi boyunca aceleniz olacak.

Başkaları yaptığınız şeye saygı duysun diye katkınızı abartıyorsunuz ama görünüşe göre elde ettiğiniz etki aslında tam tersi, çünkü insanlar çok fazla hissettikleri her şeyden uzaklaşma eğilimindeler.

OĞLAK : BAZI ŞEYLERİ FAZLASI İLE DÜŞÜNÜYORSUNUZ

Aklınızdan geçen her şeyin makul olmadığını ve biraz rahatlamanız gerektiğini unutmayın. Yapmanız gereken şeylerden bazılarını fazla düşünüyorsunuz.

Ailenizin sizden bazı özel istekleri olabilir ve bunu duyduğunuzda biraz panikleyebilirsiniz.

burclar1.jpg

KOVA : ENDİŞELERİNİZ BİRAZ OLSUN UNUTUN

Bu cumartesi bazı yüzeysel faaliyetlerle yeniden hayat buluyorsunuz. Rahatlayabildiğiniz ve mevcut endişelerinizi unutabildiğiniz sürece kendinizi haklı çıkarmanıza gerek yok.

Ayrıca kendinizi oldukça romantik bir tutum içinde bulabilirsiniz ve bu kesinlikle sizi şaşırtacak ve ilginç bir akşam geçirmenizi sağlayacaktır.

BALIK : GÜN BOYU KÜÇÜK İYİLİKLERİN PEŞİNDE OLACAKSINIZ

Mevcut eğilim, odağınızı tamamen küçük başarılara yöneltiyor, bu nedenle tüm gün boyunca küçük iyilikler için sevdiklerinizin peşinde olacaksınız.

Yardım etmekten çok mutlusunuz ama aynı zamanda ne istediğiniz ve ne yapmak istemediğiniz konusunda da seçici olabilirsiniz. Öğleden sonra, çok uzak olmayan bir yere seyahat etmeniz gerekebilir, ancak kesinlikle buna müsait olmayacaksınız.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN