29 Kasım Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan tablosu!

29 Kasım Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan tablosu!

Gelinim Mutfakta 29 kasım birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta'da bugün kim elendi? Kanal D'nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta'da bugün de heyecan doruktaydı. Peki Gelinim Mutfakta puan durumu nedir? Kim elendi ve kim birinci oldu?

Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu? Kanal D ekranlarının sevilen yarışması Gelinim Mutfakta 29 Kasım pazartesi kim kazandı? Gelinim Mutfakta 29 Kasım Çeyrek altının sahibi kim oldu?

Gelinim Mutfakta'da haftanın sonunda en yüksek puanı alan gelin ve kayınvalidesi 10 Bin TL değerinde 5 altın bilezik kazanırken, en düşük puanı alan gelin ve kayınvalidesi ise programa veda edecek.

29 KASIM GELİNİM MUTFAKTA'DA GÜNÜN BİRİNCİSİ GELİN KİM OLDU?

29 Kasım Cuma günkü yayında bir gelin elenerek kayınvalidesi ile birlikte programa veda edecek. Hafta boyunca en düşük puanı kim aldı ise elenen isim de o gelin olacak. 

Gelinim Mutfakta 29 Kasım eleneni ve birincisi henüz belli olmadı. Açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak. 

GELİNİM MUTFAKTA PUAN TABLOSU

GELİNİM MUTFAKTA 28 KASIM

Günün en düşük puanını alan gelini 9 puanla Melike oluyor.Melike'den sonra en düşük puanı alan ikinci gelin ise 10 puanla Aydan oluyor.

Günün en yüksek puanını alan ve çeyrek altını kazanan yarışmacı ise 17 puanla Elif oluyor. Duygu ise 12 puanla ikinci oluyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN