3 ay önce evlenen Nihat Doğan'dan kötü haber! Karısı hamileydi

3 ay önce evlenen Nihat Doğan'dan kötü haber! Karısı hamileydi

Geçen aylarda İranlı Arezoo Gharlar'la ani bir kararla evlenen şarkıcı Nihat Doğan, baba olmak için gün sayarken Doğan'dan kötü haber geldi. Bakın yeni evli Nihat Doğan'ın başına ne geldi?

Arezoo Gharlar'la nikah masasına oturan Nihat Doğan'ın evliliği günlerce magazin gündemini meşgul ederken, aileden kötü haber geldi. Eşi 3 aylık hamile olan Nihat Doğan iflasın eşiğine düştü. Bakın başına nasıl bir şey geldi?

nihatdogan.jpg

BÜYÜK ZARARA UĞRADI

Şarkıcılığın yanı sıra işletmeciliğe de soyunan Nihat Doğan, başına büyük bir bela aldı. Ticarete giren ünlü şarkıcı 5 milyon TL ile güzellik merkezi açtı. Fakat Doğan'ın bu planı istediği gibi gitmedi.

dogan.jpg

Umduğunu bulamayan Nihat Doğan kısa sürede zarar etti. 5 milyonu eriyen Doğan, açtığı güzellik merkezini kapatmak zorunda kaldı.

dogannihat.jpg

ÇOK PİŞMAN OLDU

6 ay sonra baba olacak olan Nihat Doğan, yatırım yaptığı güzellik merkezinden zararla çıktı. 5 milyona yakın zarar eden Doğan, pişman olduğunu ifade ederek, "Keşke franchising almasaydım ve güzellik işlerine girmeseydim.” diye dert yandığı söylendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN