Serenay Sarıkaya'dan aşk itirafı! Arkadaşının sevgilisini kaptı

Serenay Sarıkaya'dan aşk itirafı! Arkadaşının sevgilisini kaptı

Cem Yılmaz, Kerem Bürsin, Çağatay Ulusay gibi isimlerle aşk yaşayan oyuncu Serenay Sarıkaya gönlünü bu sefer yapımcı Umut Evirgen'e kaptırdı. Uzun zamandır haklarında çıkan aşk dedikodularını yalanlayan çiften itiraf gibi bir paylaşım geldi. Bakın Serenay Sarıkaya'nın yeni sevgilisi Umut Evirgen ne paylaştı?

Oyunculuğu parmakla gösterilen genç isimler arasındaki Serenay Sarıkaya'nın özel hayatı hayli kabarık. Birçok ünlü isimle aşk yaşayan Sarıkaya'nın en çok konuşulan ilişkisi Cem Yılmaz olmuştu. Kısa süren ilişki geçtiğimiz yıllarda bitmiş ikili gönlünün kapılarını başkalarına açmıştı. Uzun zamandır adı Umut Evirgen ile adı anılan Serenay Sarıkaya ilişkisi hakkında bir şey söylemezken, ilk atak Evirgen'den geldi. Bakın 30 yaşına basan sevgilisi için ne paylaştı?

sero.jpg

SERENAY SARIKAYA VE UMUT EVİRGEN'DEN AŞK PAYLAŞIMI

Kerem Bürsin, Çağatay Ulusoy, Cem Yılmaz, Haldun Demirhisar, Akın Akınöz, Muzaffer Yıldırım, Murat Süğlün, Tolgahan Sayışman gibi isimlerle aşk yaşayan Serenay Sarıkaya'nın bir ara Fi dizisindeki öpüşme sahnelerinden dolayı Cem Yılmaz'ın yakın arkadaşı Ozan Güven ile de adı anılmıştı. Sarıkaya'nın yeni sevgilisi ise Umut Evirgen oldu. Aşk dedikodularını uzun zamandır yalanlayan ikiliden doğum günü paylaşımı geldi.

serenaykaya.jpg

30 YAŞINA GİREN SARIKAYA'NIN DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADI

30 yaşına giren Serenay Sarıkaya'nın doğum günün Instagram hesabından yaptığı paylaşımlar kutlayan Evirgeni ikisinin bulunduğu samimi bir fotoğraf yayınladı. Evirgen yayınladığı fotoğrafa ise ,"Doğum günün kutlu olsun birtanem" açıklamasını yazdı. Böylelikle çift birlikteliklerini itiraf etmiş oldu. Paylaşımın ardından arama motorlarında en çok aranan isimler arasında giren ikili magazin gündemine de bomba gibi düştü.

umutcuk.jpg

SERENAY GİBİ ONUN DA LİSTESİ KABARIK

Serenay'ın aşk defteri kadar Umur Evirgen'in de listesi hayli kabarık. Evirgen, Tuba Büyüküstün birlikteliği ile bir dönemler magazin gündemine bomba gibi düşerken, Melisa Şenolsun, Nur Fettahoğlu gibi isimlerle de aşk yaşadı.

10.jpg

İşte aşklarını itiraf ettikleri o paylaşım

eviren.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN