45 günlük evli Engincan Ural'dan üzen karar! Kayınvalide Sibel Can bakın ne paylaştı?

45 günlük evli Engincan Ural'dan üzen karar! Kayınvalide Sibel Can bakın ne paylaştı?

Ünlü sanatçı Sibel Can'ın oğlu Engincan Ural, Merve Kaya ile görkemli bir düğünle dünyaevine girmişti. 45 gün sonra ikiliden kötü haber geldi. Kayınvalide Sibel Can'dan ise şaşırtan bir paylaşım geldi. Bakın boşanacakları iddia edilen Engincan Ural- Merve Kaya çifti için hangi paylaşımı yaptı?

Merve Kaya ile evlenen Engincan Ural, çok sayıda ünlünün katıldığı görkemli bir düğünle nikah masasına oturmuştu. Sibel Can ve eski eşi Hakan Ural da düğünden çok sayıda kare paylaşmıştı. İddialara göre ikilinin mutluluğu kısa sürdü. Sibel Can'dan ise şaşırtan bir paylaşım geldi.

uralmerve.jpg

45 GÜNLÜK EVLİLİKTE ÇATIRDAMA

Sibel Can'ın oğlu Engincan Ural ile Merve Kaya 45 gün önce nikah masasına oturmuştu. Çiftin evliliğinin çatırdadığı, boşanma kararı aldıkları iddia edildi.

sibelcan.jpg

SİBEL CAN'DAN PAYLAŞIM

Kayınvalide Sibel Can, düğünden bir kareyi nazar boncuğu emojisiyle paylaşıp söylentileri yalanladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN