49. yaşına giren Müge Anlı'ya kocasından ilginç hediye! Paraya kıymış "Romantik adam"

49. yaşına giren Müge Anlı'ya kocasından ilginç hediye! Paraya kıymış "Romantik adam"

Ünlü sunucu Müge Anlı'ya eşinden ilginç doğum günü hediyesi geldi. 29 yaşına giren başarılı 49. yaş gününü ve 3 bininci programını beraber kutladı. Eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu da programa ilginç bir hediye gönderdi. Bakın Şinasi Yüzbaşıoğlu, Müge Anlı'ya ne aldı?

Türkiye'nin başarılı kadın sunucu Müge Anlı, yeni yaşını kendi programı Müge Anlı ile Tatlı Sert programında kutladı. Yeni yaşının yanı sıra 3000. yayını da kutlayan Anlı'nın stüdyosu çiçeklerle donatılırken, eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu'ndan da manidar bir pasta geldi.

muge.jpg

MÜGE ANLI'YA EŞİNDEN MANİDAR HEDİYE

Geçen Haziran ayında nikah masasına oturan Müge Anlı, Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evlenmişti. Evliliğini gözlerden uzak yaşayan Anlı, 49. yaşına girdi. Canlı yayında çok sayıda çiçek alan Anlı'ya eşinde de sevindiren bir hediye geldi.

sinasi.jpg

STÜDYO ÇİÇEK BAHÇESİNE DÖNDÜ

Yayında "Kocam göndermiş" diyen Müge Anlı, eşinin yolladığı pastayı gösterdi.

mugesinasi.jpg

Harry Potter hayranı olan Anlı'ya eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu'ndan Harry Potter'lı bir pasta geldi.

pasta.jpg

PASTAYI GÖREN ŞAŞIRDI

Pastayı görenler şaşkınlığını gizleyemedi. Yüzbaşıoğlu bununla da yetinmedi 49. yaş günü için birbirinden güzel çiçekler de gönderdi.

cicek.jpg

Kimi kullanıcılar "Bu ne enişte?" derken kimileri ise "Romantik adam" yorumları yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN