51 yaşındaki Seren'den Hadise'ye çirkin benzetme: Paket yaptık

51 yaşındaki Seren'den Hadise'ye çirkin benzetme: Paket yaptık

Söylemezsem Olmaz yorumcusu Seren Serengil'den çarpıcı Hadise yorumu geldi. Reza Zarrab dosyasını tekrardan gündeme getiren Serengil, ünlü şarkıcı için bu defa bakın ne dedi? İşte Hadise'nin hayranları sinirlendirecek o benzetme

4 aylık evliliğini bitiren Hadise, Reza Zarrab dosyasıyla tekrardan gündeme geldi. Söylemezsem Olmaz programında hedef gösterilen Hadise'ye dair yasak aşkın belgeleri ortaya çıkarken, Seren Serengil'den bu defa şaşırtan bir yorum geldi.

hadiseeeee.jpg

SEREN SERENGİL'DEN İLGİNÇ HADİSE BENZETMESİ

Hadise ile ilgili iddialar ortaya atan Seren Serengil, Nişantaşı'nda görüntülendi. Kameralara açıklama yapan Serengil, Hadise konusunu kapattığını belirterek ilginç bir benzetme yaptı.

serenserengil-001.jpg

"PAKET YAPTIK"

Çarpıcı iddiaları sonrasında magazin gündemde uzun süre yer alan Seren Serengil, Hadise için "Onu paket yaptık. Bitti o konu" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN