Doğumuna bir kaç ay kalan Hazal Kaya'dan hayranlarını üzen haber

Doğumuna bir kaç ay kalan Hazal Kaya'dan hayranlarını üzen haber

Kendisi gibi oyuncu olan Ali Atay'la mutluk bir evlilik geçiren Hazal Kaya 2. çocuğu için gün sayıyor. Ünlü oyuncu hamilelik heyecanı yaşarken yaptığı bir paylaşım hayranlarını korkuttu.

Ali Altay ile evli olan Hazal Kaya, 2. çocuğunu doğurmak için gün sayıyor. 6 aylık hamile olan Kaya, son haliyle herkesi üzdü. Hasta olduğu ortaya çıkan Kaya, bakın ne paylaştı?

hazalkayahamile.jpg

HAZAL KAYA KORKUTTU

2019 yılında oyuncu Ali Altay ile hayatını birleştiren Hazal Kaya, ilk çocuğu Fikret Ali'yi 2019 yılında kucağına almıştı. 2. çocuğun hamile olan ünlü oyuncu kızına hamile kaldı.

2346253-3010b3fdcc7c38b44b0162214811d33d-640x640.jpg

HASTALIĞI SEVENLERİNİ ÜZDÜ

Kızını doğurmaya aylar kala Hazal Kaya'dan kötü haber geldi. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Kaya'nın hasta olduğu ve evde dinlendiği ortaya çıktı.

hazalkaya.jpg

HAZAL KAYA KİMDİR?

Aslen Gaziantepli bir ailenin kızı olarak 1 Ekim 1990 tarihinde Konya'da doğan Hazal Kaya, ilkokulu İstanbul Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulunda, liseyi de İstanbul İtalyan Lisesinde okumuştur. 2009 yılında ise İstanbul Bilgi Üniversitesi Sahne ve Gösteri Sanatları Yönetimi, Performans bölümüne kaydını yaptırmıştır. Ebeveynlerinin hukukçu olduğu Hazal Kaya, İstanbul Fatih'te büyüdü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN