6 Eylül Gelinim Mutfakta puan durumu | Gelinim Mutfakta kim birinci oldu?

6 Eylül Gelinim Mutfakta puan durumu | Gelinim Mutfakta kim birinci oldu?

6 Eylül Gelinim Mutfakta yarışmasında haftanın finali heyecanı yaşanıyor. Hafta boyunca günün yemeklerini yaparak kaynanalara beğendirmeye çalışan gelinler, aldıkları puanlarla 1. olmak için yarışıyor. İşte 6 Eylül Gelinim Mutfakta puan durumu…

Hafta içi her gün Fatih Ürek’in sunumuyla gelin ve kaynanaların yarıştığı Gelinim Mutfakta yarışmasında 6 Eylül Cuma günü haftanın finali heyecanı yaşanıyor. Hafta başından beri aldıkları puanlarla bilezikler için yarışan gelinler, 1. olmak için canla başla mücadele ediyor. İşte gelişmeler…

GELİNİM MUTFAKTA’DA BİRİNCİ KİM OLDU? (6 EYLÜL 2019)

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve Fatih Ürek’in sunduğu Gelinim Mutfakta yarışmasında haftanın birincisi Ezgi olurken, Yağmur ve Necla hanım elendi.

YAĞMUR ELİF’İN ÜZERİNE GİDECEK

Hafta başından beri süren gerginlik üst boyuta ulaşıyor. Yağmur, Elif'in üzerine yürürken, Ezgi'nin, Yağmur'a ait olan valizini odadan almasına Necla Hanım bir hayli sinirleniyor. Reyhan Hanım ile Ezgi arasında tüyolaşma olduğu iddiası ise haftaya damgasını vuruyor.

GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU

4 Eylül Gelinim Mutfakta günün en düşük puanını alan gelini 9 puanla Hatice oldu. Günün en yüksek puanını ve çeyrek altını alan gelini 12 puanla Ezgi oldu. Elif ve Yağmur ise 10 puan aldı.

3 Eylül'de Gelinim Mutfakta gün toplamında kaynanalardan yüksek puanları Ezgi Yıldırım ve Yağmur Minaz aldı. Çeyrek altını ise 17 puanla Ezgi kazandı. Gün sonuncusuysa Hatice oldu.

DİĞER DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

Reyhan Kaynana:

Ezgi Gelin: 5 (kendi gelini)

Hatice Gelin: 1 puan

Elif Gelin: 1 puan

Yağmur gelin: 1 puan

Çiğdem Kaynana:

Elif Gelin: 1 puan (kendi gelini)

Ezgi Gelin: 5 puan

Hatice gelin: 1 puan

Yağmur Gelin: 4 puan

19-09/06/060920191318307840577.jpg

Hüsniye kaynana:

Hatice gelin: 1 (kendi gelini)

Elif Gelin: 1 puan

Ezgi Gelin: 4 puan

Yağmur Gelin: 5 puan

Necla Kaynana:

Yağmur gelin: 3 (kendi gelini)

Elif Gelin : 5 puan

Ezgi Gelin : 3 puan

Hatice Gelin : 1 puan

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN