6 Kasım MasterChef finale kalan isim kim oldu? MasterChef finalistleri...

6 Kasım MasterChef finale kalan isim kim oldu? MasterChef finalistleri...

6 Kasım salı akşamı MasterChef yarışmasında final heyecanı vardı. MasterChef finale kalan isim kim oldu? MasterChef finalistleri ve yarışmaya dair ayrıntılar haberimizde.

MasterChef yarışmasında 6 Kasım akşamı final heyecanı vardı. MasterChef yarışmasında finale kalan isim vatandaşlar tarafından merak ediliyor. MasterChef finalistleri hakkındaki her şey haberimizde.  MasterChef finalistleri  zorlu sınavlardan geçmeye devam ediyor. İzleyenler kimin finale kaldığını arama motorlarında sorgulamaya başladı. Peki MasterChef finalist kim oldu? 6 Kasım finale kalan isim? İşte  MasterChef yarışması ve finale kalan isim ile ilgili detaylar...

MasterChef finalist kim oldu?  MasterChef yarışmasın da jurinin uyguladığı farklı uygulamalar ile yarışmacıların el lezzeti, damak lezzeti ve sunum şekli de ön plana çıkartılıyor. 6 Kasım akşamı MasterChef'da neler oldu? MasterChef'da dün akşam keşkek yapılmsı istendi. 

18-11/07/masterchef-finalist-kim-oldu.jpg

MASTERCHEF FİNALİST KİM OLDU?

'te final haftasına kalacak 3. yarışmacı dün akşam yayınlanan bölümde belli oldu.  Bu etapta seçilen dört kişi arasına Mehmet,Eslem,Uğur ve Kerem seçildi. Buradan finale kalan isim ise Uğur olarak belirlendi. Böylelikle Hakan ve Burcu'nun yanına giden isim Uğur oldu. Finale gidecek son yarışmacının belirleneceği yarışma da Kerem birinci olarak son finalis olmaya hak kazandı.

MASTERCHEF FİNAL ADAYI KİM OLDU?

MasterChef'da  Hakan, Burcu, Uğur ve Kerem MasterChef'in ilk finalist adayı olarak yarıştılar. Bu yarışmayı kazanan yarışmacı ,final haftasına doğrudan gitme hakkı kazandı. MasterChef Türkiye final haftasına giden ilk isim HAKAN oldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN