Gençleştiren Maske Tarifi! 60 Yaşında Bile Olsanız Çok Genç Görüneceksiniz

Gençleştiren Maske Tarifi! 60 Yaşında Bile Olsanız Çok Genç Görüneceksiniz

Yüzünüzü gençleştirecek ve yüz hatlarınızdaki kırışıklıkları giderecek mucizevi bir maskeden sizlere bahsedeceğiz. Haberimizde tarifini paylaştığımız maske ile yılların yüzünüzde oluşturduğu izlere son verebilirsiniz. İşte sizi genç gösterecek o karışım maske...

Yüzünüzü gençleştirecek ve yüz hatlarınızdaki kırışıklıkları giderecek, yüzünüzdeki bütün kusurları yok edecek mucizevi bir maske tarifimizi sizler için özenle haberimizde paylaştık. Yaş almaya bağlı yada hayat boyunca sıkıntı ve stresin yan etki yapmasıyla yüzünüzde oluşan kırışıklıklar için bu maskeyi deneyebilirsiniz. İşte çok konuşulacak o maske tarifimiz;

aspirin-limon-maskesi-1.jpg

60 YAŞINDA BİLE OLSANIZ BU MASKE TARİFİ İLE 40 YAŞINDA GÖRÜNECEKSİNİZ

Maskemizin adı: Aspirin ve Limon maskesi. Evinizde kolayca yapabileceğiniz bu maske özellikle cilt kırışıklıkları ve sivilcelere çok iyi geliyor. Ayrıca yüzünüzü adeta bir ay gibi ışıl ışıl yapıyor. Aspirinde bulunan salisilik asit düzenler ve temizler. Ciltteki yaraları geçirir. Limonda hepimizin çok iyi bildiği üzere bir şifa kaynağıdır. Limon suyu antibakteriyeldir. Limon suyunda cilde iyi jel ettiği ve cilt lekelerini yok eden bir de etken madde mevcuttur.

İşte bu süper ikiliyi ve yanında birkaç özel maddeyi karıştırarak cilt lekelerine, kırışıklıklarına ve sivilcelere veda edeceksiniz. Gelelim bu güzel karışımın malzemelerine ve yapılışına...

MALZEMELER

6 adet aspirin

1 adet limon

Bal

Karbonat

Zeytinyağı ( Kuru cilde sahip olanlar için)

Maden suyu

Su

Bez

YAPILIŞI

Aspirinleri havanda dövdükten sonra bir kase içine alın. Üzerine 2 yemek kaşığı limon suyunu ekleyin. Aspirini ve limonu iyice karıştırın ve yoğun bir kıvam almasını sağlayın. Daha sonra içine 2 çay kaşığı bal ekleyin ve tekrar karıştırın. Eğer kuru bir cilt yapısına sahipseniz karışımın içine 2 çay kaşığı zeytinyağı ekleyin. İşte maskemiz hazır.

cildi-genclestiren-aspirin-maskesi-aspirin-maskesi-nasil-yapilir-1623934833-1093.webp

PEKİ MASKE NASIL UYGULANIR?

Hazırladığınız bu maskeyi yüzünüzün tamamına veya sadece sorunlu bölgelere iyice sürün ve cildinizde maskeyi yarım saat bekletin. Daha sonra karbonatlı suda nemlendirdiğiniz bir bezle cildinizi maskeden arındırın. Ardından bir parça pamuğa sade maden suyu dökün ve cildinizi silin. Bu maskeyi ihtiyacınıza göre haftada 3 defa kullanabilirsiniz. Maskeyi uyguladıktan sonra güneşe çıkmayınız.

NOT: Bu maske karışımının cildinizde alerji yapıp yapmayacağını test etmek için maske karışımından cildinizin ufak bir yerine uygulayın. Eğer cildiniz tepki vermezse maskeyi uygulayın.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN