64'lük Banu Alkan'dan bebek müjdesi: Yeni Afrodit doğuyor

64'lük Banu Alkan'dan bebek müjdesi: Yeni Afrodit doğuyor

Türk sinemasının Afrodit'i olarak bilinen Banu Alkan'dan çocuk açıklaması geldi. 64 yaşındaki oyuncu yakında kendisinden 20 yaş küçük sevgilisi Kemal Yıldız ile nikah masasına oturacak. Yumurtalıklarını donduran Alkan bakın bebek müjdesini nasıl verdi?

Bir dönemler güzelliği ile Yeşilçam'a damga vuran Afrodit lakaplı Banu Alkan, 64 yaşında nikah masasına oturmaya karar verdi. Kendisinden 20 yaş küçük genç sevgilisi Kemal Yıldız ile evlenecek olan Alkan'dan bebek müjdesi de geldi. "Yeni bir Afrodit doğabilir" diyen Alkan, herkesi şaşırttı.

banu.jpg

GENÇ AŞKI KEMAL İLE HAZİRAN'DA EVLENİYOR

İlginç tavırları ve ipek kumaş hayranlığı ile bilinen Banu Alkan, sosyal medyadaki paylaşımlarıyla da dikkat çekmeye devam ediyor.

opucuk.jpg

Kemal Yıldız ile aşk yaşamaya başlayan Banu Alkan, gelecek yıl Yıldız ile nikah masasına oturacak. Anne olmak için de gün sayan Afrodit yumurtalıklarını dondurduğunu açıkladı.

kemal.jpg

YENİ BİR AFRODİT GELİYOR

Daha önce resmi evlilik yapmayan Banu Alkan, genç aşkı Kemal Yıldız ile gelecek Haziran ayında Fransa Konsolosluğu'nda evliliğe adam atacak.

p-002.jpg

Alkan evliliğinden çocuk da yapmayı planladığını belirterek ''Nikah tarihimiz belli, haziranda. Ben zaten ona çiçeğim. Yumurtalarımı dondurttuğum için her an çocuk yapabilirim. 17 sene oldu. Yeni bir Afrodit doğabilir.'' dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN