65 yaşındaki Mehmet Ali Erbil cezaevine giriyor! Cinsel tacizde bulunmuştu

65 yaşındaki Mehmet Ali Erbil cezaevine giriyor! Cinsel tacizde bulunmuştu

Ece Ronay'ı tehdit ettiği iddiasıyla mahkemelik olan Şovmen Mehmet Ali Erbil'e 7 yıl 3 ay hapis yatması talep edildi. Uzun bir süredir ikili arasında yaşanan taciz ve tehdit olayı sonunda verilen ceza için bakın son olarak ne istendi?

Mehmet Ali Erbil'in kendisini taciz ve tehdit ettiğini iddia eden Ece Ronay, ünlü şovmen hakkında şikayetçi olmuştu. Son görülen davada ise Erbil için hapis yatması istendi. 2 ayrı suçtan 7 yıl 3 ay hapis cezası sonrası ünlü şovmenin avukatı süre talep etti.

erbil.jpg

ŞOVMEN MEHMET ALİ ERBİL'E HAPİS CEZASI

TikTok fenomeni olarak tanınan Ece Ronay, Şovmen Mehmet Ali Erbil'in kendisini sosyal medyadan taciz ettiğini iddia ederek Erbil'in mesajlarını ifşa etmişti. Bu ifşa sonrasında Erbil'in kendisini tehdit ettiğini de iddia eden Ronay, Erbil'i şikayet etmişti.

eceronay.jpg

2 SUÇTAN HAPİS İSTEMİ! AVUKATI SÜRE İSTEDİ

Erbil'in kendisine "Bu gece yanında yatmak istiyorum" mesajından sonra cinsel taciz suçlamasıyla şikayetçi olan Ece Ronay, mahkemelik olmuştu. Erbil'e iki ayrı suçtan 7 yıl 3 ay hapis istemi ile cezalandırılması istendi.

Erbil'in avukatı ise süre talep etti. İkilinin durması ise ertelendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN