65 Yaşındaki Mehmet Ali Erbil'den Utandıran İtirafı! Haftada Bir Kaç Kez...

65 Yaşındaki Mehmet Ali Erbil'den Utandıran İtirafı! Haftada Bir Kaç Kez...

Ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil, yaptığı bir röportajda yine adından söz ettirdi. Erbil'in yaptığı ilişki itirafı sosyal medyada bomba gibi düştü. Açıklamalarıyla dikkat çeken Mehmet Ali Erbil bakın ne dedi?

Yaptığı açıklamalarla her defasından magazine bomba gibi düşen Mehmet Ali Erbil, yine çok konuşulacak bir itirafta bulundu. Yaptığı bir röportajda cinsel hayatıyla ilgili şoke eden bir açıklama yapan Erbil haftada kaç kez ilişki yaşadığını açıkladı. Erbil'in itirafı ise duyanları şoke etti

mehmetalierbil.jpg

KOMEDYEN MEHMET ALİ ERBİL'DEN BOMBA CEVAPLAR

Çarkıfelek yarışması ile dikkatleri üzerine çeken ve müstehcen açıklamalarıyla bilinen komedyen Mehmet Ali Erbil, yine herkesi şaşırtan bir yorum yaptı. Kendisine sorulan soruları samimiyet ile cevaplayan Mehmet Ali Erbil, ilişki sorusuna yok artık dedirten bir yoruma imza attı. Özel hayatıyla bir dönem magazin gündeminden düşmeyen Erbil, son zamanlarda sağlık sorunları ile gündeme geliyordu. En son Seda Sayan hakkında yaptığı bir açıklama ile Sayan'ı kızdıran Erbil, daha sonra hastaneleri ücretten dolayı topa tutmuştu.

mehmetalierbil2.jpg

SAĞLIK SORUNLARIYLA MÜCADE EDEN ERBİL'DEN İLİŞKİ İTİRAFI

Komedyen Mehmet Ali Erbil'in son yaptıkları hala gündemde yerini alırken, bir röportajında kendisine yöneltilen cinsel ilişki sorusuna karşılık verdiği cevapla sosyal medyanın diline düştü. Uzun zamandır mücadele verdiği kaçış sendromu ile sağlık sorunları yaşayan Erbil, tedavi sürecine dair ayrıntılarla herkesi üzmüştü. Sağlığına kavuşan 65 yaşındaki komedyen sosyal medya paylaşımlarıyla son zamanlarda gündemden düşmüyor. Şarkıcı Ece Ronay ile yaşadığı bir olaydan dolayı hakkında çok sayıda iddia ortaya atılırken, Erbil olaylarına birini daha ekledi.

carkifelekerbil.jpg

İLİŞKİ SORUSUNA OLAY GİBİ CEVAP

Mehmet Ali Erbil, bu sefer cinsel ilişki itirafında bulundu. TikTok hesabından sürekli canlı yayınlar yapan Erbil, bazen ağızları açıkta bırakan açıklamalar da yapmaya devam ediyor. Yine açtığı bir canlı yayında kendisine gelen soruları yanıtlayan Erbil, yöneltilen cinsel ilişki sorusu karşısnda rekor bende diyerek magazin gündemine bomba gibi düştü. Aşklarıyla bir dönemin en çapkın isimleri arasında yer alan Erbil, bu zaman kadar 3 evlilik yaptı. Evliliklerinde 3 çocuğu olan komedyan cinsel ilişki sorusuna ise şaşırtan bir yanıt verdi.

mehmetalierbilcinsellik.jpg

"PAZAR GÜNÜM BOŞTU"

Bir takipçisi tarafında sorulan "Bugüne kadar kaç kişiyle birlikte oldunuz?" sorusuna çarpıcı bir cevap verdi. Erbil bu soru karşısında, "Dünya rekoru bende. Yıllarca haftanın 6 günü yaptım, pazar günüm boştu, bir mecra beni kapatmıştı" diyerek ağızları açıkta bırakan bir yanıt verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN