7 Eylül Yemekteyiz birincisi kim oldu? Müslüm Can Ünal kimdir?

7 Eylül Yemekteyiz birincisi kim oldu? Müslüm Can Ünal kimdir?

7 Eylül Yemekteyiz birincisi kim oldu? sorusu yanıtını buldu. Cuma günü yapılan haftanın finalinde İsmican, Can, Emin, Nalan ve Nevra arasında birinci Müslüm Can Ünal oldu. İşte 7 Eylül 2018 Cuma günü Yemekteyiz birincisi 'Müslüm Can Ünal kimdir?' sorusunun yanıtı...

Haberimizde '7 Eylül Yemekteyiz birincisi kim oldu?' sorusunun yanıtını ve cuma günü Yemekteyiz yarışmasında yaşananların detaylarını bulabilirsiniz. Ayrıca merak edenler için 'Müslüm Can Ünal kimdir?' diye merak edenler için Ünal'ın hayatına da haberimizde bulabilirsiniz. Yemekteyiz proğramında İsmican, Can, Emin, Nalan ve Nevra arasında çekişmeli bir yarışma yaşandı. İşte 7 Eylül 2018 Cuma günü Yemekteyiz birincisi ve yarışmada yaşananların ayrıntıları...

7 EYLÜL YEMEKTEYİZ BİRİNCİSİ KİM

Yemekteyiz TV8'in izlenme rekorları kıran yarışmasıdır. Cuma günü Ymekteyiz haftanın final bölümü ile ekrana geldi. Yeni bölümü ile 16.00'da izleyici karşısına çıkan yarışmada en fazla oyu alan büyük ödülün sahibi oldu.

Yemekteyiz'de yeni sezon hız kesmeden devam ediyor. Birbirinden iddialı yarışmacılar yemeklerini misafirlere tattırarak en yüksek puanı almaya çalışıyor. Bu hafta,10 Bin TL'lik çekin sahibi Müslüm Can Ünal oldu.

YEMEKTEYİZ'İN BU HAFTAKİ YARIŞMACILARI KİMLERDİR? 

İSMİCAN BUDAK

İsmican Budak 1. gün yarışmacısı. 33 yaşında, bekar, memleketi Ankara. Kukla sanatçısı, oyuncu ve güzellik uzmanı olan yarışmacı, ses taklidi konusunda çok yetenekliymiş. Kendini, araştırmacı, mütevazi ve duygusal biri olarak tanımlıyor.

MÜSLÜM CAN ÜNAL KİMDİR? 

İkinci gün yarışmacısı olan Müslüm Can Ünal 20 yaşında bekar. Aslen Mersinli. Öğrenci ve aşçı yardımcısı olan yarışmacının hobileri arasında yüzmek, bowling oynamak ve doğa yürüyüşleri yapmak var. Hırslı, zoru başarmayı seven, öğrenmeye açık biri olduğunu söylüyor.

EMİN ÇETİN KİMDİR? 

Emin Çetin, 42 yaşında, evli ve iki çocuk sahibi. Memleketi Yozgat. Apartman görevlisi olarak çalışan yarışmacının ilgi alanı yok. Hiçbir şey yapmaktan hoşlanmıyormuş. Hayatı planlamadan yaşayan, kimseye kin tutmayan, insanlara yardımcı olmayı seven biri.

NALAN TOPRAK KİMDİR? 

29 yaşında bekar. Aslen Afyonlu. Fizyoterapist ve futbol hakemi olan yarışmacının hobileri arasında dedikodu yapmak, canlı müzik dinlemek ve elektrik kablosu döşemek var. Hayatı boyunca kadınlar tarafından kıskanılan biri olduğunu söylüyor.

NEVRA AYA KİMDİR?

48 yaşında, iki çocuk sahibi. Aslen İstanbullu. Kurumsal İletişim Sorumlusu olan yarışmacı şu aralar çalışmıyor. Psikoloji, tiyatro, sanat ve klasik arabalarla ilgilenmeyi çok seviyor. Girişken, dışadönük, yanlışları çok çabuk gören ve detaylara hakim, lider ruhlu biriymiş.

ONUR BÜYÜKTOPÇU YANIT VERDİ

nur Büyüktopçu o isme beklemediği bir yanıt verdi. Haftanın finalinde Emin Bey'le konuşan Onur Büyüktopçu, sempatik yarışmacının kendisini hafta boyunca yorduğunu dile getirdi.

18-09/08/onur-buyuktopcu.jpg

ONUR BÜYÜKTOPÇU KİMDİR?

Onur Büyüktopçu 24 Nisan 1982’de İstanbul’da doğdu. Türk oyuncu, cast direktörü ve menajerlik yapmıştır. Kiralık Aşk, Memleket Hikayeleri ve Hürmüz Gelin gibi yapımlarda rol aldı.

Onur Büyüktopçu, 24 Nisan 1982’de İstanbul’da doğdu. Babası Çankırılı, annesi göçmendir. On sekiz yaşına kadar İzmir’de yaşadı ve öğrenimini burada tamamladı. Dil ve tiyatro okulu için İngiltere’ye giden Büyüktopçu, Academy of Creative Training Brighton Act London Film Academy’de eğitim aldı. Oyunculuğa ilk adımını 2003 yılında Lise Defteri adlı dizi ile attı ve bu dizide Yusuf karakterini canlandırdı


Yabancı Damat, Doktorlar gibi dizilerde konuk oyuncu olarak rol aldı. 2010 yılında Güz Gülleri adlı dizide rol aldı. 2015-17 yılları arasında Kiralık Aşk dizisinde Koray rolünü canlandırdı. Şimdilerde TV8’de yayınlanan Yemekteyiz programının sunuculuğunu yapmaktadır. Oyunculuğun yanında cast direktörlüğü, menajerlik ve tiyatro oyunculuğu da yapmaktadır.

ONUR BÜYÜKTOPÇU’NUN FİLMOGRAFİSİ

SİNEMA

2007 Memleket Hikayeleri Hüseyin Başrol
2009 Hürmüz Gelin Süleyman Başrol

TELEVİZYON

2003 Lise Defteri Yusuf Yardımcı karakter
2004 Yabancı Damat Emre Konuk oyuncu
2006 Fırtınalı Aşk Nedim Yardımcı karakter
2006 Doktorlar Konuk oyuncu
2007 Tatlı Bela Fadime Özgür Yardımcı karakter
2007 Kavak Yelleri Hakan Yardımcı karakter
2007 Üç Tatlı Cadı Yemek hocası Yardımcı karakter
2010 Güz Gülleri Yardımcı karakter
2011 Kollama Konuk oyuncu (132. bölüm)
2015-2017 Kiralık Aşk Koray Sargın Yardımcı karakter
2017-günümüz Yemekteyiz Kendisi Sunucu

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN