Pelin Akıl'ın ayrılık paylaşımı hem kendini hem de okuyanları gözyaşına boğdu

Pelin Akıl'ın ayrılık paylaşımı hem kendini hem de okuyanları gözyaşına boğdu

Son yılların başarılı dizi oyuncularından Pelin Akıl'ın sosyal medya paylaşımı hayranlarını gözyaşlarına boğdu. Eşinden ayrı kalması üzerine yaptığı paylaşım hem kendini hem de takipçilerinin gözlerini yaşarttı. Ünlü oyuncunun hayranları "Gerçek sevgi işte bu" yorumlarında bulundu.

2016 yılında nikah masasına oturan Pelin Akıl- Anıl Altan çiftinden sevenlerini üzen bir paylaşım geldi. Sosyal medya paylaşımlarıyla bilinen oyuncular 2 kız çocukları vardı. Yaptığı son paylaşımla ağlayan Pelin Akıl bakın neden gözyaşlarını tutamadı?

pelinakil.jpg

PELİN AKIL-ANIL ALTAN'DAN ÜZEN AYRILIK

Mutlu bir evlilik yaşayan çiftten üzen bir paylaşım geldi. Şu sıralar rahatsızlık yaşadığını açıklayan Pelin Akil'den eşiyle görüntülü konuşurken gözyaşlarını tutamadı.

akil.jpg

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Anıl Altan'ın işi için Bodrum'a gitmesi üzerine görüntülü görüşme yapan Pelin, görüşme yaptığı esnada ağladıkları anları paylaştı.

anill.jpg

Paylaşım üzerine, ünlü oyuncu Pelin Akıl'ın hayranları çok sayıda yorumda bulundu. Takipçiler, "İşte gerçek aşk. Allah bir yastıkta kocatsın. Rabbim sizi hiç ayırmasın" yorumlarında bulundu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN