79 yaşındaki Filiz Akın'dan kötü haber! Apar topar ameliyata alındı

79 yaşındaki Filiz Akın'dan kötü haber! Apar topar ameliyata alındı

Yeşilçam'ın usta ismi Filiz Akın'dan sevenlerini korkutan bir paylaşım geldi. Apar topar hastaneye kaldırılan 79 yaşındaki ünlü oyuncunun ameliyat olduğu ortaya çıktı.

Yeşilçam'ın en güzel kadınları arasında yer alan Filiz Akın, sosyal medya hesabından üzen bir paylaşım yaptı. '4 yapraklı yonca' olarak sinemanın usta oyuncular arasında yer alan Akın'ın geçen hafta ameliyat geçirdiği öğrenildi.

akinnn.jpg

FİLİZ AKIN'DAN KÖTÜ HABER

Kulağında şüpheli bir doku olduğu için ameliyata alınan Filiz Akın, yaşadıklarını bir paylaşım yaparak, "Geçen cuma günü üst kulağımdan şüpheli doku bir ameliyat ile alınmadan önce... Hastane odası aynı ama fotoğraf/resim daha eski. Yarın daha iyi olacak. İyi geceler." notunu düştü.

akin.jpg

YİNE AMELİYAT OLMUŞTU

Akın, geçen aylarda da bir dizi operasyon geçirmiş, oyuncu Binnur Kaya'nın duygusal paylaşımına karşılık vermişti. Filiz Akın'ın ameliyat masasına girmeden önceki fotoğrafını görenler ise dua etti.

filizakin.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN