8 yıl önce gelen acı haber Türkiye'yi kahretmişti! Kenan Işık'ın son durumu hakkında yapılan paylaşımlar ailesini isyan ettirdi

8 yıl önce gelen acı haber Türkiye'yi kahretmişti! Kenan Işık'ın son durumu hakkında yapılan paylaşımlar ailesini isyan ettirdi

2014 yazında evinde geçirdiği kaza sonrasında acil ameliyata alınan ve o tarihten bugüne dek komada yaşayan ünlü oyuncu Kenan Işık'ın sağlık durumu merak konusu oldu. Işık ailesi, ünlü oyuncu hakkındaki yorumlara isyan etti.

2011 yılının Ağustos ayından itibaren Atv ekranlarında izleyiciyle buluşan reyting rekortmeni 'Kim Milyoner Olmak İster' adlı bilgi yarışmasını 2014 yılına sunarak yarışmadaki babacan tavırlarıyla hafızalara kazınan, 2014 yazında evinde geçirdiği kaza sonrasında acil ameliyata alınan ve o tarihten bugüne dek komada yaşayan ünlü oyuncu Kenan Işık'ın sağlık durumu merak konusu oldu. Işık ailesi, ünlü oyuncu hakkındaki yorumlara isyan etti.

Ünlü oyuncu ve sunucu Kenan Işık, 2014 yazında spor sonrasında girdiği saunada fenalaşıp dengesini kaybederek kafasını yere çarptı. Kazanın ardından 4 saatlik ameliyata alınan Kenan Işık, hayati tehlikesini atlattı ancak 8 yıldan bu yana komada yaşıyor.

SAĞLIK DURUMU MERAK KONUSU OLDU

Ünlü oyuncunun sağlık durumu yıllar içinde merak konusu olurken ailesi ve arkadaşları tarafından aktarılan bilgiye göre Kenan Işık'ın fiziksel durumunda herhangi bir değişiklik bulunmuyor.

AİLESİ İSYAN ETTİ

Kenan Işık hakkında sosyal medyada yapılan kötü yorumlar ise ailesini isyan ettirdi. Işık için "Şimdi uyansa daha büyük bir şoka girip yeniden uyur" şeklinde yorumlar yapılması büyük tepki çekti.

Ünlü oyuncu hakkındaki son bilgileri A Spor'da yorumculuk yapan yakın arkadaşı Ozan Zeybek, Şubat ayında paylaşmış ve Kenan Işık'a çok iyi bakıldığını vurgulamıştı. Zeybek ayrıca Işık'ın vücudunda herhangi bir yaralanma ya da kilo kaybı olmadığını belirtmişti.

Yine sosyal medyada son olarak ortaya atılan iddialara göre ise Işık'ın durumunda herhangi bir değişiklik yok.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN