Açelya Topaloğlu kimdir? Serenay Aktaş'ı aşka küstürdü

Açelya Topaloğlu kimdir? Serenay Aktaş'ı aşka küstürdü

Serenay Aktaş ayrıldıktan kısa bir süre sonra yakın arkadaşı Açelya Topaloğlu ile görüntülenen Kenan Acar'a "Adam yok" göndermesi yaptı. Peki Aktaş'ı aşka küstüren Açelya Topaloğlu kimdir? Boyu kaçtır, nereli ve kaç yaşındadır? İşte detaylar...

Açelya Topaloğlu Serenay Aktaş'ın yakın arkadaşlarından biriydi. Topaloğlu'nun Aktaş'ın kısa bir süre önce ayrıldığı sevgilisi ile görüntülenmesinin ardından ikilinin arası açıldı. Dün bir AVM'de gazetecilere konuşan Serenay Aktaş "Hayatımda kimse yok. Şu an hiç kimseyle uğraşamam. Zaten adamda yok!" diyerek göndermede bulundu.

Peki Açelya Topaloğlu kimdir? nereli ve kaç yaşındadır? işte merak edilen ayrıntılar...

AÇELYA TOPALOĞLU KİMDİR? YAŞI VE BOYU KAÇTIR?

32 yaşındaki Açelya Topaloğlu, 19 Kasım 1986'da İstanbul’da doğdu. Babasının adı Ömer, Annesinin adı ise Gülümser. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuarı ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi Actor Studio’da eğitim aldı.

2009 yılında MSM-Konservatuvar Tiyatro Bölümü’nü kazanıp 2013 yılında mezun oldu. Bir çok dizi ve sinema filminde rol aldı ve ilk deneyimini Özcan Deniz ve Meltem Cumbul’un başrollerini oynadığı “Aşk Yakar” adlı dizide “Belda” karakteri ile yaşadı.

Açelya Topaloğlu, 2010 yılında polisiye dizi “Arka Sokaklar”da Ahu Gözcü karakterini canlandırdı.

Gizem Karaca ve Murat Han’ın başrollerini oynadığı “Eve Düşen Yıldırım” dizisinde canlandırdığı Sevda karakteri ile kariyerinde önemli bir adım attı.

2014 yılı yaz döneminde yayınlanan dizilerden olan Kaçak Gelinler isimli komedi dizisinde Almilla rolüne oynadı. 2015 yılında Fox Tv’de yaz sezonunda ekranlara gelen “İnadına Aşk” dizisinde Defne karakterini canlandırmaktadır. 

1,62 boyundadır...

19-07/18/acelya-togaloglu-3.jpg

ROL ALDIĞI FİLM VE DİZİLER

* Beni Seviyorum

* 2013 – Arkadaşlar Arasında Televizyon

* 2008 – Aşk Yakar, rolü “Belda”

* 2010 – Arka Sokaklar, rolü “Ahu Gözcü”

* 2011 – Gece Sularında İstanbul (TV Filmi), rolü “Nihan”

* 2012 – Eve Düşen Yıldırım, rolü “Sevda”

* 2014-2015 – Kaçak Gelinler, rolü “Almilla Peker”

* 2015 – İnadına Aşk, rolü “Defne” Tiyatro

* 2014 – Sersefil Müzikali (Volkan Severcan Tiyatrosu)Oynadığı reklamlar

* 2013 – Ülker Teremyağ Gurme Kaymaklı-Teyzeler

* Garanti Bankası

* Koroplast

* Arçelik

* AveaOynadığı Klip

* 2014 – Gökhan Türkmen – Sen İstanbulsun

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN