Acun, Nagihan'ı rezil etti! O sözler kavgada söylenmez "Ayıp etti"

Acun, Nagihan'ı rezil etti! O sözler kavgada söylenmez "Ayıp etti"

Survivor Nagihan Karadere ile Acun Ilıcalı birbirlerine girdi. Ilıcalı, dayanamayarak katıldığı Survivor Panorama programın da adeta Karadere'ye demediğini bırakmadı. Karadere ise yayına bağlanmak için çok çaba sarf etti. Bakın ikili birbirlerine neler söyledi?

Survovir Allstar'da hakkının yendiğini söyleyen Nagihan Karadere, yeni sezon içinse sahne bir yer diyerek Survivor'ı bombandırmana tutmuştu adeta. Bu sözlerin üzerine Acın Ilıcalı'den tepki gecikmedi. Ilıcalı, Survivor Panaroma'da Karadere için, "Hangi özelliğiyle birinci olacaktı ben onu çözemedim" sözleriyle kavganın fitili yaktı.

nagihan.jpg

ACUN İLE NAGİHAN'DAN BÜYÜK KAVGA

Survivor için "Sahne bir yarışma arkadaşlıkları sahte" gibi bir yorumda bulunan eski yarışmacı Nagihan Karadere, herkesi şaşırtmıştı. Survivor'da hakkının yendiğini de iddia eden Karadere'ye Acun Ilıcalı'dan zehir zemberek sözler geldi.

acun.jpg

ACUN, AÇTI AĞZINI YUMDUR GÖZÜNÜ

Ilıcalı, "Nagihan Hanım sağ olsun çok bozuldu işte Survivor'da birinci olamadı diye. Mesela Nagihan hangi özelliğiyle birinci olacaktı ben onu çözemedim. Gerçekten öyle. " diyerek sert bir yanıt verdi.

nagihan-001.jpg

ACUN ENGELLEMİŞ

Nagihan Karadere ise bu sözler üzerine programa katılmak istedi fakat canlı yayına bağlanmadı. Karadere, sosyal medya hesabından, "Panaromaya bağlayın beni. Arıyorum Acun Bey'in telefonu meşgul" tweetini attı. Bazı kullanıcılar ise Acun Ilıcalı'nın kendisini engellmiş olabileceğini yazdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN