Acun Ilıcalı'dan Şeyma'ya peş peşe darbe! Kızını elinden aldığı yetmedi bakın ne yaptı?

Acun Ilıcalı'dan Şeyma'ya peş peşe darbe! Kızını elinden aldığı yetmedi bakın ne yaptı?

Televizyoncu Acun Ilıcalı, kızı Melisa'yı sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile tanıştırdı. 3'lü yılbaşı için alışveriş yapıp Noel ağacı süsledi. Geçen günlerde kızı Melisa'yı Şeyma Subaşı'nın elinden aldığı iddia edilmişti. Bakın Melisa ile Ayça Çağla Altunkaya nasıl görüntülendi?

Şeyma Subaşı'ndan kızı Melisa'yı elinden alan Acun Ilıcalı, kızını sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile tanıştırdı. Beraber alışveriş yapan ikili kameralara yakalandı. Samimi karelerin ortaya çıktığı görüntü için bazı kullanıcılar "Şeyma kızacak" yorumları yaptı.

seymacun.jpeg

ACUN, MELİSA'YI SEVGİLİSİYLE TANIŞTIRDI

Kızı Melisa'nın babası Acun Ilcalı'nın yanına gitmesinden sonra sosyal medyada ağlayan bir karesini paylaşan Şeyma Subaşı'na çok sayıda destek gelmişti.

medo.jpg

Yakında Meedo ile nikah masasına oturacak olan Subaşı'nı kızdıracak bir kare daha geldi.

acunilicali.jpg

BERABER ALIŞVERİŞ YAPTILAR

Subaşı, kızı Melisa'yı sevgilisi Meedo ile tanıştırınca Acun Ilıcalı'dan da bir hamle geldi.

seyma.jpg

Kızı Melisa ve sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile yılbaşı alışverişine çıkan Acun Ilıcalı, sosyal medyanın gündemine düştü.

ayca.jpg

Melisa ile Altunkaya'nın samimi görüntüleri ise şaşırttı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN