Acun Ilıcalı'nın kızı Melisa'nın kombin fiyatı şaşırttı! Şeyma'dan almıştı kızı

Acun Ilıcalı'nın kızı Melisa'nın kombin fiyatı şaşırttı! Şeyma'dan almıştı kızı

Kızlarıyla tatile çıkan Acun Ilıcalı, son paylaşımıyla çok konuşuldu. Şeyma Subaşı'ndan kızı Melisa'yı aldığı iddia edilen Ilıcalı, son karesinde kızları ve torunu Begüm'le bir fotoğraf paylaştı. Fotoğraftaki detay dikkat çekti

Dört kızıyla birlikte eğlenmeye giden Acun Ilıcalı'nın son paylaşımı olay oldu. Eski eşi Şeyma Subaşı'ndan kızını alan Ilıcalı, çocuklarıyla tatile çıkmıştı. Tatilden bir kare paylaşan ünlü televizyoncu o karesi ile çok konuşulurken, kızı Melisa'nın giydiği ceket ve şapkasının fiyatı da dikkat çekti.

acunilicali1.jpg

MELİSA'NIN CEKETİ VE ŞAPKASININ FİYATI ŞAŞIRTTI

Ilıcalı'nın Şeyma Subaşı'ndan olma en küçük kızı Melisa Ilıcalı'nın giydiği ceketin fiyatı 5.000 TL iken şapka fiyatı ise 2.000 TL.

whatsapp-image-2022-11-24-at-12-33-40.jpeg

Melisa ve torunun bir karesini paylaşan Acun Ilıcalı, paylaşımıyla çok konuşuldu. Melisa'nin ceketi ve şapkasının fiyatının 7 bin lira olduğu öğrenildi. Sizce pahal mı?

acunmelisa.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN