Acun'dan 20'lik sevgiliye araba değerinde hediye! Görenler ise hayal kırıklığı yaşadı

Acun'dan 20'lik sevgiliye araba değerinde hediye! Görenler ise hayal kırıklığı yaşadı

Acun Ilıcalı uzun yıllardır beraber olduğu Çağla Altunkaya'ya lüks bir hediye aldı. Hediyenin fiyatını duyan inanamadı. Dünyada sadece 8 bin adet basılan o ayakkabı herkesi meraklandırdı. Bakın Acun, genç sevgilisine ne aldı?

Kendisinden 30 yaş küçük sevgilisi Çağla Altunkaya ile uzun zamandır beraber olan Acun Ilıcalı, sevgilisi için kesenin ağzını açtı. Tam 480 bin TL'ye özel bir ayakkabı alan Ilıcalı, sosyal medyanın gündemine düştü.

acun1.jpg

ACUN'DAN GENÇ SEVGİLİYE LÜKS HEDİYE

Survivor'a hemşire olarak başvuran daha sonra Acun Ilıcalı ile sevgilisi olan Çağla Altunkaya, magazin gündeminde adını sıkça duyuruyor. Ilıcalı ile uzun yıllardır beraber olan 21 yaşındaki Altunkaya, mütevazılığıyla da büyük beğeni topluyor

cagla.jpeg

ARABA DEĞERİNDE AYAKKABI ALDI

Ilıcalı ise sevgilisine lüks hediyeler almaktan geri durmuyor. İddialara göre; Sınırlı sayıda üretilen ayakkabıdan sevgilisi Çağla Altunkaya'ya alan Ilıcalı, ayakkabıya tam 480 bin TL para ödedi.

acunilicali.jpg

DÜNYADA SADECE 8 BİN 500 ADET VAR

Dior x Air Jordan marka ayakkabı dünyada sadece 8 bin 500 adet üretildi. Ayakkabıyı görenler ise "Bu ne biçim ayakkabı" gibi yorumlar yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN