Ada Masalı'nın Hakan'ı Cem Anıl Kenar diziye veda etti

Ada Masalı'nın Hakan'ı Cem Anıl Kenar diziye veda etti

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Ada Masalı'nda sürpriz bir ayrılık yaşandı. Genç oyuncu Cem Anıl Kenar diziye veda etti.

Başrollerini Ayça Ayşin Turan, Alp Navruz, İpek Tenolcay, Nihan Büyükağaç, Bülent Çolak, Cem Anıl Kenar ve Beril Pozam'ın paylaştığı Star TV ekranlarının sevilen dizisi Ada Masalı'nda Hakan karakterine hayat veren Cem Anıl diziye veda etti. Ünlü oyuncu sürpriz ayrılığı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile duyurdu.

fdfhdfhdfhdfh.jpg

"HİKAYEM SONA ERDİ"

Ada Masalı'nda Hakan karakterini canlandıran Cem Anıl Kenar, Instagram hesabından yaptığı veda paylaşımında şu ifadelere yer verdi.

"Herkese merhaba, geçen hafta 9. bölüm itibariyle Ada Masalı'ndaki hikayem sona erdi. “Spoiler” vermemek için 10. bölümden sonra açıklama yapmayı uygun gördüm. Başta rol arkadaşlarım ve ekip arkadaşlarım olmak üzere yapımda ve yayında emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ve minnetlerimi sunarım. Sığacık halkına gösterdikleri ev sahipliğinden ötürü teşekkür ederim. Hakan karakterini senaryoda yazıldığı ölçüde hayata geçirmeye çalıştım. Ben oynarken çok keyif aldım umarım sizler de seyrederken aynı keyfi almışsınızdır. En kısa zamanda yeni bir proje ile karşınızda olmayı umuyorum. Şimdilik hoşça kalın"


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN