Adana Altın Koza Film Festivali 2019 ne zaman başlıyor?

Adana Altın Koza Film Festivali 2019 ne zaman başlıyor?

Adana Altın Koza Film Festivali 2019 yılında 23-29 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek. Sayılı günlerin kaldığı festivalde bu yıl dört ayrı kategoride yarışma olacak. Adaylar bu yıl, Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması'nın yanı sıra Ulusal Öğrenci Kısa Film Yarışması, Adana Kısa Film Yarışması ve Uluslararası Kısa Film Yarışması olmak üzere dört kategoride yarışacak.

Adana Altın Koza Film Festivali heyecanla bekleniyor. Bu yıl 26.'sı düzenlenecek Altın Koza Film Festivali, Adana Büyükşehir Belediyesince 23-29 Eylül'de gerçekleştirilecek.

Festivalde, jüri tarafından 52 film arasından seçilen 12 eser, adını Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması finaline yazdırdı. Öte yandan festivalde gerçekleştirilecek Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması'nın jüri üyeleri de belli oldu.

UZUN METRAJLI FİLM YARIŞMASININ JÜRİ ÜYELERİ

Adana Büyükşehir Belediyesince gerçekleşecek 26. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali'nin Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması'nın jüri üyeleri açıklandı.

Jüri başkanlığını oyuncu Serra Yılmaz üstlenecek. Ayrıca Yönetmen İlksen Başarır, senarist ve yapımcı Emine Yıldırım, görüntü yönetmeni Soykut Turan, sinema yazarı Uğur Vardan, oyuncu Öykü Karayel ve müzisyen Aytekin Ataş jüri üyesi olarak yer alacak.

DÖRT AYRI KATEGORİ OLACAK

Festivalde bu yıl filmler, Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması'nın yanı sıra Ulusal Öğrenci Kısa Film Yarışması, Adana Kısa Film Yarışması ve Uluslararası Kısa Film Yarışması olmak üzere dört kategoride yarışacak.

"Altın Koza Ödülleri" ise 28 Eylül Cumartesi günü düzenlenecek törenle sahiplerini bulacak, "Altın Koza Yaşam Boyu Onur Ödülü" de aynı törende sahiplerine verilecek.

Bu yıl Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması'nın yanı sıra, Uluslararası Kısa Film Yarışması, Ulusal Öğrenci Kısa Film Yarışması ve Adana Kısa Film Yarışması olmak üzere 4 kategoride yarışma düzenlenecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN