Ağlama krizine giren Şeyma, Acun'dan istediğini aldı! Paylaşımı "Pes" dedirtti

Ağlama krizine giren Şeyma, Acun'dan istediğini aldı! Paylaşımı "Pes" dedirtti

Yakında nişanlısı Meedo ile nikah masasına oturacak olan Şeyma Subaşı, geçen günlerde kızı Melisa için gözyaşı dökmüştü. İddialara göre Ilıcalı, kızı Melisa'yı apar topar Subaşı'nın elinden almıştı. Şeyma Subaşı'nın son paylaşımı "Yok artık" dedirtti.

Meedo ile bir küs bir barış devam eden Şeyma Subaşı, evlenme kararı aldı. Nikah için gün sayan Subaşı, geçen günlerde kızı Melisa için gözyaşı dökmüştü. Acun Ilıcalı'nın kızı Melisa'yı elinden aldığı iddia edilmişti. Şeyma'dan yeni bir paylaşım geldi.

seymaeedo.jpg

ŞEYMA SUBAŞI KIZINA KAVUŞTU

Yaşam tarzından dolayı kızı Melisa'yı Şeyma Subaşı'ndan dolayı yanına aldığı iddia edilen Acun Ilıcalı, herkesi şaşırtmıştı.

ilicali.jpg

Kızı için sosyal medyada gözyaşı döken Şeyma Subaşı, kızına kavuştu.

seymaaa.jpg

ACUN'A NİSPET Mİ YAPIYOR?

Yaptığı son paylaşımla Acun Ilıcalı'ya mesaj veren Şeyma Subaşı, kızıyla doya doya fotoğraf çekilip sosyal medya hesabından yayınladı.

seymasubasi.jpg

Kimi kullanıcılar ise Subaşı'nın paylaşımları için "İstediğini aldı" "Acun'a nispet" gibi yorumlar yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN