Ağzı pek de sıkı olmayan burçlar açıklandı! Bu burçlara bir şey söylerken iki kez düşünün

Ağzı pek de sıkı olmayan burçlar açıklandı! Bu burçlara bir şey söylerken iki kez düşünün

Her burcun farklı özellikleri bulunurken bazıları çok iyi sır saklar bazıları da her duyduğunu her ortamda anlatır. Bu burçlara sırrınızı verdiğinizde başkalarından duyabilirsiniz. Sırlarınızı anlatma konusunda dikkatli olmanız gerekiyor. İşte sır tutamayan burçlar…

Arkadaşlarınız arasında bu burca sahip olanlar varsa dikkatli olmanızda fayda var. Anlattıklarınızı başkasından duyabilirsiniz. Sır saklayamayan 3 burç açıklandı. İşte sır tutamayan burçlar…

HANGİ BURÇLARLA SIR PAYLAŞILMAZ?

İkizler Burcu

İKİZLER

Konuşmak için en mükemmel burçlar arasında yer alan İkizler burcu sır tutma konusunda pek de istenilen performansı gösteremiyor. Gelişi güzel yaşadıkları hayat zaman zaman başlarına iş açabiliyor. Onlar konuştuktan sonra düşündüklerinden sır tutmakta pek de becerikli değiller.

Boğa Burcu

BOĞA

Heyecanlı ve fevri bir karaktere sahip olan Boğa burçları sır tutmakta pek de becerikli değildir. Kızgın anlarında ağızlarından çıkanları kulakları duymayan Boğalar sırlarınızı da ortaya dökebilir. Boğa burcuna sır verirken tekrar düşünün.

Başak Burcu

BAŞAK

Sır tutuyormuş gibi görünen Başaklar hiçbir sırrı içinde tutmaz. Konuşunca öten burçlar arasında yer alan Başaklar sır konusunda tehlikeli burçlar arasında yer alıyor. Size her şey iyi gibi görünse de sırlarınızı başkasına anlatıyor olabilir. Başaklara dikkat etmekte fayda var.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN