Ahmet Kural'ın avukat sevgilisi Çağla Gizem Çelik kimdir? Evleniyorlar mı?

Ahmet Kural'ın avukat sevgilisi Çağla Gizem Çelik kimdir? Evleniyorlar mı?

Ahmet Kural ile avukat sevgilisi Çağla Gizem Çelik'in evlilik hazırlıkları içinde olduğu, aileleriyle tanıştıkları iddia edildi. 29 yaşındaki Çelik ile 36 yaşındaki Kural arasında 7 yaş fark var. Peki Çağla Gizem Çelik kimdir? İşte detaylar...

Ahmet Kural ile sevgilisi Avukat Çağla Gizem Çelik'in evlilik kararı aldığı iddia edildi. Evlilik iddialarını yalanlayanlar olsa da henüz Kural'dan ya da Çelik'ten herhangi bir açıklama gelmedi. Öte yandan çiftin aileleri ile dahi tanıştığı ve önümüzdeki yılın ilk ayları evlenmeyi düşündükleri iddia ediliyor.

36 yaşındaki Ahmet Kural'ın sevgilisi Çağla Gizem Çelik'in kendisinden yedi yaş küçük yani 29 yaşında olduğu öğrenildi. Çiftin, ilişkilerinin sağlıklı bir şekilde ilerlemesi adına bir süre gözlerden uzak kalmayı tercih ettikleri ifade ediliyor.

ÇAĞLA GİZEM ÇELİK KİMDİR?

1990 yılında doğan Çağla Gizem Çelik, Maltepe Üniversitesi’nden mezun oldu. 29 yaşındaki Çelik'in avukat olduğu ve yaklaşık 3 aydır Ahmet Kural'la birlikte olduğu söyleniyor.

19-09/13/ahmet-kural-1.jpg

ÜÇ AYDIR BİRLİKTELER

"Gel Konuşalım" programı sunucusu Eylem İpek Şafak evlilikle ilgili gelişmenin Çağla Gizem Çelik tarafından aktarıldığını ifade ederek Posta Gazesi'ndeki 19 Ağustos tarihli köşe yazısında şu bilgileri vermişti;

 "Sıla'ya şiddet uyguladığı iddiasıyla uzun süre gündemi meşgul eden Ahmet Kural, geçtiğimiz günlerde yeni sevgilisiyle objektiflere yansımıştı. Kural'ın sevgilisiyle ilgili yeni bilgilere ulaştım. Adının Çağla olduğunu öğrendiğim gizemli kadın, avukatmış. Kural'dan yedi yaş küçük, yani 29 yaşında olan avukat ile ünlü oyuncu üç aydır birlikteymiş. Çift, ilişkilerinin sağlıklı bir şekilde ilerlemesi adına bir süre gözlerden uzak kalmayı tercih ediyormuş."

19-09/13/ahmet-kural-3.jpg

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN