Ajda Pekkan son sağlık durumunu nasıl, iyi mi? Koronavirüse yakalanan Ajda Pekkan'dan mesaj var

Ajda Pekkan son sağlık durumunu nasıl, iyi mi? Koronavirüse yakalanan Ajda Pekkan'dan mesaj var

Bodrum Yalıkavak konseri sonrasında koronavirüs testi pozitif çıkan şarkıcı Ajda Pekkan bütün konserlerini iptal etmek zorunda kalmıştı. Sağlık durumunun nasıl olduğu merak edilen sanatçı, sosyal medyadan yaptığı açıklamayla hem sağlık durumu hakkında bilgi verdi hem de tüm sevenlerine teşekkür etti.

Bodrum Yalıkavak konseri sonrasında koronavirüse yakalanan Ajda Pekkan'ın sağlık durumu merak ediliyordu. Sosyal medya üzerinden sessizliğini bozan şarkıcı, yaptığı açıklamayla sevenlerinin içini rahatlattı.

"Bugün dünden daha iyiyim"

Koronavirüse yakalandığı için bütün konserlerini iptal etmek zorunda kalan 76 yaşında ki Ajda Pekkan sosyal medyadan sağlık durumuna dair açıklama yaparak sevenlerini bilgilendirdi.

 ajda pekkan sağlık durumu nasıl

Pekkan yaptığı açıklamada, "Tüm dostlarım ve sevenlerime, üç gün önce soğuk algınlığı belirtileriyle başlayan süreci hafif semptomlarla dinlenerek geçirmekteyim. Basından haberi okuyarak mesaj yazan, arayan güzel dileklerini şifa ve dualarını gönderen sevenlerim ve dostlarıma… Aşılar ve değerli doktorlarımız sayesinde iyileşme sürecinde olduğumu ve bugün dünden daha iyi olduğumu belirtmek istiyorum" diyerek iyi olduğunu belirtti.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN