Ajda Pekkan'ın tablosu 50 bin TL

Ajda Pekkan'ın tablosu 50 bin TL

'Kelebek Hastalığı' tedavisi gören çocuklar yararına 'Bir Resim Yap' adında özel bir gece düzenlendi. Yardım gecesi kapsamında Ajda Pekkan’ın yaptığı tabloyu Sadettin Saran 50 bin TL’ye satın aldı.

Kelebek Hastalığı olarak bilinen ‘Epidermolysis Bullosa’ hastası çocuklar yararına ‘Bir Resim Yap’ projesi için önceki akşam Çırağan Sarayı’nda özel bir gece düzenlendi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun da katıldığı gecede ünlü isimlerin yaptıkları tablolar açık arttırmayla satışa sunuldu. Soylu’nun yaptığı tabloyu 500 bin TL’ye Ayşe Cevahir ve Onur Sürmeli satın aldı. Ressam Tülin Kanun’un sosyal sorumluluk projesi ‘Bi-re-y’ kapsamında Kelebek Çocuklar yararına 889 bin 500 TL toplandı. Davete cemiyet, siyaset, sanat ve şov dünyasından ünlü isimler katıldı. Arzu Sabancı’nın yaptığı tabloyu Levent Bilek 40 bin TL’ye, Pelin Akın Özalp’in yaptığı tabloyu Ertuğrul Sağlam 17 bin TL’ye, Bülent Serttaç’ın yaptığı tabloyu Elif Dila Konukoğlu 30 bin TL’ye satın aldı. Ajda Pekkan’ın yaptığı tabloyu ise Sadettin Saran 50 bin TL ödedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN