Akılcı olup olmadığınızı öğrenmek için bu resme bakın! Resimdeki yıldızları, melekleri veya patencileri bulun!

Akılcı olup olmadığınızı öğrenmek için bu resme bakın! Resimdeki yıldızları, melekleri veya patencileri bulun!

Optik illüzyonların kişiliğimizi test etmede ne kadar kuvvetli araçlar olduğunu bilenler bilir. Uzmanlar tarafından hazırlanan bu illüzyonlara verdiğimiz cevaplar, resimlerde gördüklerimiz- ya da göremediklerimiz aslında kişiliğimiz hakkında bizim elimize oldukça fazla ve sağlam veriler veriyor. İşte bu resimlerde bulduklarınız ve bulamadıklarınız size akılcı olup olmadığınız hakkında önemli bilgiler veriyor! Gelin bu sembollerin ne anlama geldiğini birlikte keşfedelim!

Kişiliğimiz hakkında önemli detayları elde edeceğimiz bu optik illüzyon bize 'akılcı' olup olmadığımız hakkında önemli detaylar verecek.

Günlük yaşamamızda verdiğimiz kararların birçoğunun aslında o anki zihinsel düşüncemizden değil de arka plandaki başka faktörlerden kaynaklandığını fark etmişsinizdir. Bir karar verir ve onun arkasından gideriz ancak "Ben ne yapıyorum" sorusunu geç atılacak bir adım olabilir.

İstifa etmek, yeni bir işe geçmek, askerliği ertelemek, okulu bırakmak, ticarete atılmak, altın almak, borsaya girmek, Bitcoin almak, sevdiğiniz kişiye açılmak ya da unutmak, Erasmus'a gitmek ya da staj yapmak… Hepsinin rasyonel bir düşünme süreciyle alınan kararlar olduğunu düşünüyorsunuz?

Hayır hayır! Hepsi sizin kişiliğinizin daha çocukken hatta doğmadan, atalarınızdan gelen kanınızla alakalı kararlar. Örneğin atalarınızdan gelen geniniz sizi kahraman olmaya itiyorsa, öyle olursunuz… Atalarınız sakin düşünen ve birikim yapan insanlar mı? Siz de zengin olabilirsiniz! Atalarınız danışmayı, bilgi almayı, "bir kelime öğretenin kölesi olmayı" mı tercih ediyor? Siz de uzman bir bilim insanı ya da saygın bir tarihçi, filozof olabilirsiniz.

Ancak alınan birçok karar aslında kişisel özelliklerin bir ürünüdür. Sayfamızı takip edenler bir önceki optik illüzyonumuzda iyimser mi yoksa kötümser mi olduğumuz konusunda bize önemli ipuçları veren optik illüzyonu çözdüler ve oldukça olumlu sonuçlarla karşılaştılar.

Şimdi sıra akılcı bir kimse olup olmadığımızı tespit etmekte! Ancak şunu da peşinen söylemek gerekir: Hayatta siyah ve beyaz bir şey yoktur. Akılcı değilseniz girişimci, atılgan bir kişi olabilirsiniz. Toplumda sizin de başka bir işleviniz var demektir!

gorsel-ic.png

Gelin akılcı olup olmadığımızı hep birlikte keşfedelim!

YILDIZLARI VE MELEKLERİ BULUN

Akılcı olup olmadığınızı anlamak yıldızları, patencileri veya melekleri bulmak için aşağıdaki optik illüzyon resmini kontrol edin. Aşağıdaki resim kişiliğiniz hakkında çok şey söyleyebilir.

Yıldızlar, Melekler veya Buz Patencileri… Çoğu insanın rüyalarında gördüğü bir görseli optik illüzyon görüntüsü ile revize ettik!

Bu optik illüzyon resmi, ünlü Kanadalı sanatçı Robert Gonsalves'in bir başka sanat harikasıdır.

Resim, kişilik özelliklerinizi ortaya çıkartmakta önemli bir beceriye sahip. Size rasyonel bir insan olup olmadığınızı söyleyebilir.

Bu optik illüzyon görüntüsüne bir göz atın ve rasyonel bir insan olup olmadığınızı öğrenin.

GECE MANZARASI

Görüntü güzel bir gece manzarasını gösteriyor ve rüya gibi bir tablo!

genel.png

Gökyüzüne baktığınızda, ayı ve yıldızları ve küçük fenerler taşıyan insanlar ve ayrıca buz pateni yapan insanlar gibi görünen bir şey görebilirsiniz.

İlk ne görüyorsunuz?

MELEKLER/UÇAN İNSANLAR

Siz bir hayalperestsiniz. Önce ne istediğinizi kafanızda canlandırmayı, sonra onu elde etmek için çabalamayı seviyorsunuz.

sanatci.png

Ayrıca planlamanın iyi olduğunu da biliyorsunuz ki bunu da iyi beceriyorsunuz.

Mantıklı beyninizi kullanıyorsunuz ama daha yaratıcı bir insansınız.

YILDIZLAR

Siz bir başarı ustasısınız! Sizi tatmin edecek tek şey başarı, başarı, daha fazla başarı. Sizin liginizde devlet başkanları, CEO'lar, generaller var!

hukumdar.png

Yüksekleri hedefleyen ve hedeflediğinizi almayı başaran doğal bir lidersiniz. Her iki beyin tarafınız da tam size göre çalışıyor.

Mantıklı ve yaratıcı beyniniz sizin için eşit derecede çalışır.

BUZ PATENCİLERİ

İlk önce buz patencilerini gördüyseniz, her zaman rasyonel beyniniz tarafından yönlendiriliyorsunuz.

Etrafınızda neler olup bittiğini bilmekten hoşlanıyorsunuz ve boş, ucuz hayal kurmuyorsunuz.

Gerçeği biliyorsunuz ve yanıltıcı görünen hiçbir şeyi takip etmiyorsunuz.

ticaret.png

Temelde siyah ve beyaza inanıyorsunuz ve hayatta griden kaçınmak için her şeyi ama her şeyi yapıyorsunuz.

Uzmanlar, patencileri görenlerin "büyük resmi düşünenler" olduğunu söylüyor.

AYNI ZAMANDA RASYONEL OLAN İNSANLAR VİZYONLARININ ÖTESİNE BAKARLAR!

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN