Akşamdan Kalma Ebru Baki'nin Canlı Yayında Uykuyla İmtihanı: Yastık Verin Ablaya

Akşamdan Kalma Ebru Baki'nin Canlı Yayında Uykuyla İmtihanı: Yastık Verin Ablaya

Habertürk'ün sunucuları arasında yer alan Ebru Baki yine sosyal medyanın diline düştü. Yayındaki hareketleri ve açıklamalarıyla gündemde sık sık yerini alan Baki bu defa canlı yayında uykusuna direndi. O anlar ise sosyal medyada olay oldu. Kimi takipçileri ise başarılısı sunucuya yastık önerdi. İşte Ebru Baki'nin kameralara yansıyan o anları.

Habertürk ekranlarında Para Gündem programını sunan başarılı sunucu Ebru Baki, sosyal medyanın dilinde düştü. Canlı yayındaki uykusuz halleri geyik konusu olurken, Baki'nin uyku ile direnmesi de gülümsetti. Sosyal medyada olay olan o anlar sonrası bakın ne yorumlar yapıldı?

uuyksuuzebrubaki.jpg

EBRU BAKİ SOSYAL MEYDANIN DİLİNE DÜŞTÜ

Her sabah Habertürk ekranlarında Para Gündem ile sevenlerinin karşısında çıkan başarılı ve güzel sunucu Ebru Baki son dönemlerde sosyal medyada sıkça yer alırken, bu defa uykusuz bir halde canlı yayına çıktı. Uykusu alamadığı gözlemlenen Baki'nin canlı yayında uykuya direnmesi ise kullanıcıların diline düştü. Gözlerini açmakta zorlanan başarılı sunucu canlı yayında kameralara yansıdı.

ebrubakiuyku.jpg

CANLI YAYINDA UYKUSU GELDİ

Ensonhaber'de yer alan habere göre; Para Gündem programın sunucusu Ebru Baki canlı yayında uykusuna direnince ortaya ilginç görüntüler çıktı. Baki'nin yorgun ve uykusuz halleri ise izleyenlerin gözünden kaçmadı.

ebrubakihaberturk.jpg

Yayında sürekli gözlerini açmaya çalışan Ebru Baki, o halleri ile sosyal medyada alay konusu oldu. Baki'nin canlı yayındaki hallerine ise binlerce yorum geldi. Kimisi Ebru Baki'ye yastık önerirken, kimisi ise kafein damardan verin yorumu yaptı.

bakiebru.jpg

EBRU BAKİ KİMDİR?NERELİDİR? KAÇ YAŞINDADIR? EVLİ MİDİR?

Şu an 45 yaşında olan Ebru Baki 1975 İstanbul doğumludur. Marmara Üniversitesi, İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümünden mezun olan Baki, gazetecidir. Üniversite yıllarında üniversite Hürriyet Gazetesi Ekonomi Servisi'nde staj yapan Baki pek çok programın sunuculuğunu yapmıştır. Şu an Habertürk ekranlarında Para Gündem programını sunmaktadır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN