'Akustik' Zeynep Bastık'tan şaşırtan hamle! Yeni aşkı bakım kim çıktı! Zeynep Bastık ünlü oyuncunun eski sevgisi ile beraber...

'Akustik' Zeynep Bastık'tan şaşırtan hamle! Yeni aşkı bakım kim çıktı! Zeynep Bastık ünlü oyuncunun eski sevgisi ile beraber...

Geçtiğimiz günlerde bir doğum günü partisinde ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu ile sarmaş dolaş görüntülenen ve söz konusu görüntülerin ardından Kaygılaroğlu ile aşk yaşadığı iddia edilen 'Akustik' lakaplı Zeynep Bastık, 'aşk' iddialarını yalanlamıştı. Ünlü şarkıcının yeni aşkı belli oldu.

Geçtiğimiz Aralık ayında merdivenlerden düşerek omurga kemiklerini kıran 'Akustik' lakaplı ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, son olarak ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu ile görüntülenmiş ve ikilinin aşk yaşadığı iddia edilmişti. Uraz Kaygılaroğlu ile aşk yaşadığı iddialarını "Erkek arkadaşım olursa, yanımda el ele göreceğinize yemin ediyorum. Çok tatlı iyi bir arkadaşız. Bir gün sevgilim olduğunda elini tutup savura savura gezeceğime söz veriyorum" açıklamasıyla yalanlayan Zeynep Bastık'ın yeni aşkı ortaya çıktı.

7 Temmuz 2021'de eski eşi Tolga Akış ile dünyaevine giren ancak Akış ile sadece 1 yıl evli kalarak 20 Temmuz'da boşanan ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, son dönemde tırnaklarına oje sürerek adından söz ettiren ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu ile bir doğum günü partisinde sarmaş dolaş görüntülenmiş ve ikilinin söz konusu görüntüleri 'aşk' iddialarını da beraberinde getirmişti.

Zeynep Bastik - IMDb

Ancak, Zeynep Bastık, Kaygılaroğlu ile aşk yaşadığı iddialarını net bir dille yalanlayarak "Erkek arkadaşım olursa, yanımda el ele göreceğinize yemin ediyorum. Çok tatlı iyi bir arkadaşız. Bir gün sevgilim olduğunda elini tutup savura savura gezeceğime söz veriyorum" açıklamasında bulunmuştu.

FARAH ZEYNEP ABDULLAH'IN ESKİ SEVGİLİSİ İLE AŞK YAŞIYOR

Sabah'ta yer alan habere göre; Zeynep Bastık, Türk televizyon tarihinin efsane yapımları arasında yer alan bir dönemin reyting rekortmeni Aşk-ı Memnu dizisinin beyazperdeye uyarlanacak hali olan 'Bihter' adlı filmde 'Bihter Yöreoğlu' karakterine hayat verecek olan Farah Zeynep Abdullah'ın eski sevgilisi ile aşk yaşıyor.

752x395-yakalaninca-kahkahayi-bastilar-1675437786678

Zeynep Bastık, önceki gece yeni sevgilisi olduğu iddia edilen DJ Artz (Efe Çelik) ile Şişli’deki bir mekanda geç saatlere kadar eğlendi. Mekan çıkışı hızlı adımlarla araca binen çift, kırmızı ışıkta durunca görüntülendi. Yeni sevgililer, patlayan flaşların ardından kahkaha attı.

ESKİ KOCASI DA AYNI MEKANDAYDI

Dj Artz daha önce ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah’la yaşadığı beraberlikle adından söz ettirmişti. Zeynep Bastık’ın yeni sevgilisiyle eğlendiği mekânda eski kocası Tolga Akış’ın da olması dikkatleri çekti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN