Aleyna Tilki'nin annesinden minili poz! Boğaza karşı bakın ne yaptı?

Aleyna Tilki'nin annesinden minili poz! Boğaza karşı bakın ne yaptı?

Son dönemlerin parlayan yıldızları arasında yer ala popçu Aleyna Tilki, tarzı ve şarkılarıyla gündemden düşmüyor. Son çektiği klip Türkiye'den çok eleştiri alsada yurt dışında en çok dinlenen isimler arasında. Aleyna Tilki'nin yanı sıra annesi de son günlerde paylaşımlarıyla dikkat çekmeye başladı. Aleyna Tilki'nin annesini gören gözlerine inanamıyor. İşte Aleyna Tilki'nin annesi Hava Öztel'den iddialı poz.

Henüz 22 yaşında olan Aleyna Tilki, müzik kariyerinde başarılarıyla merdivenleri hızla çıkarken, çektiği ilginç klipler de çok konuşulanlar arasında. Kızı gibi paylaşımlar yapan Hava Öztel de kızı kadar iddialı pozlar veriyor. Fiziği ile dikkat çeken Hava Öztel'i gören gözlerine inanamıyor. Yaşına rağmen hala genç gösteren Öztel'in son paylaşımı sosyal medyada gündem oldu. İşte Hava Öztel'in herkesi şaşkınlığa uğratan fotoğrafı.

tilki.jpg

KIZINA RAKİP ÇIKTI

Kızı Aleyna Tilki gibi iddialı paylaşımlar yapan Hava Öztel, boğaza karşı çektirdiği mini etekli paylaşımı ile magazine bomba gibi düştü. Yaşına rağmen fit bir vücuda sahip olan Hava Öztel arada türkü söylediği videolar da paylaşıyor.

alyena.jpg

Kızına rakip olan Hava Öztel'in paylaşımları sosyal medyada da beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

İşte o fotoğraf.

hava.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN