Kalp krizi geçiren Ali Ağaoğlu'na ilişkin ilk açıklama

Kalp krizi geçiren Ali Ağaoğlu'na ilişkin ilk açıklama

İş hayatı ve özel hayatıyla gündemden düşmeyen iş insanı Ali Ağaoğlu'ndan kötü haber geldi. 68 yaşındaki Ağaoğlu, anjiyo oldu. İşte Ağaoğlu'nun son sağlık durumu...

Türkiye'nin en zengin 29 insanı olan iş insanı Ali Ağaoğlu, hastanede anjiyo oldu. Ağaoğlu'nun sağlık durumuyla ilgili ilk açıklama geldi.

AĞAOĞLU ŞİRKETLER GRUBUNDAN AÇIKLAMA

Ağaoğlu Şirketler Grubu, şirketin yönetim kurulu başkanı Ali Ağaoğlu'nun sağlık durumunun iyi olduğunu duyurdu. Şirket, yaptığı yazılı açıklama ile kamuoyunda yer alan "İş adamı Ali Ağaoğlu kalp krizi geçirdi." haberlerine yanıt verdi.

Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Basında yer alan “İş adamı Ali Ağaoğlu kalp krizi geçirdi.' başlıklı haberlere istinaden açıklama gereği duyulmuştur. Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Ali Ağaoğlu'na, Ataşehir’de rutin kontroller için gittiği bir hastanede anjiyo işlemi uygulanmıştır. Sayın Ali Ağaoğlu’nun sağlık durumu gayet iyi olup endişe edilecek bir durum söz konusu değildir. Kamuoyunun bilgisine sunarız."

agacan.jpg

İŞİ KADAR ÖZEL HAYATIYLA DA GÜNDEMDEN DÜŞMÜYOR

İlginç açıklamaları ve özel hayatıyla sürekli gündeme gelen Ali Ağaoğlu bu defa kötü bir haberle gündeme geldi. Geçirdiği ani kalp krizi nedeniyle hastaneye kaldırılan 68 yaşındaki Ali Ağaoğlu, Türkiye'nin en zengin 100 insanı arasında yer alıyor. 2.7 milyar ABD doları servetiyle, Türkiye'nin 8., dünyanın ise 527. en zengin iş insanları arasında yer alan Ağaoğlu, vergi rekortmenleri listesin de de ilk sıralardan. Türkiye'nin her yerine lüks konutlar inşa eden Ağaoğlu, iş hayatının yanı sıra yaşadığı ilişkilerle de magazin gündeminde sıkça yer aldı.

hazo-001.jpg

Kendinden yaşça küçük kadınlarla adı anılan Ağaoğlu'nın nikahı hala ilk karısı Sema Ağaoğlu'ndadır. 5 çocuğu olan Ağaoğlu'nın en küçük çocuğu 9 yaşındadır. Hazal Mesudiyeli, Duygu Su Gülpınar gibi kendinden yaşça küçük kadınlara aşk yaşayan Ağaoğlu, magazin gündeminde de sürekli yer almaktadır.

HER SÖYLEDİĞİ OLAY OLDU

Ev röportajında evdeki çantaları göstererek kendisi ile beraber olan kadınlar hakkında ilginç bir benzetme yapan Ağaoğlu, "Çantaları kullananlar benim değil onları kullananlar benim malım" gibi yorum da bulunmuştu.

stres.jpg

İlginç açıklamalarıyla sürekli eleştiri oklarının hedefi haline gelen Ağaoğlu, İstiklal Caddesi'nde yaşanan patlama sonrası ise ,"Millet fakir. Tabii karanfil bırakıyor. Ben gül bıraktım" gibi talihsiz bir açıklamada bulunmuştu.

ev.jpg

Ali Ağaoğlu beraber olduğu genç kadınlarla evlilik yoluna gitmezken, eşi Sema Ağaoğlu'ndan da boşanmadı. Eski sevgilisi Petek Ertüre'den ise 1 çocuğu var.

petekler.jpg

DEPREM İTİRAFI ÇOK KONUŞULMUŞTU

Bunun gibi çok sayıda gafları olan Ali Ağaoğlu, 2009 yılın da da herkesi şok eden deprem itirafında bulunmuştu. Ağaoğlu, yaptıkları konutları anlatırken, "1970'li yıllarda İstanbul'un Anadolu yakasında yapılan yapıların büyük bir kısmına inşaat malzemesini ben sattım. Kumları Marmara Denizi'nden, demirleri hurdadan çektik. O zamanın şartlarında en iyi malzeme buydu. Sadece biz değil tüm firmalar aynı şeyi yapıyordu. Deprem olursa İstanbul'a ordu bile giremez, ölen şanslıdır." gibi korkunç bir açıklama yapmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN