Alina Boz'un başrol heyecanı

Alina Boz'un başrol heyecanı

Oyuncu Alina Boz çekimlerine geçtiğimiz günlerde başlanan Elimi Bırakma dizisinde başrolde yer alacak.

Son olarak Vatanım Sensin'de rol alan Alina Boz ilk kez başrolde oynayacak. TRT 1'den yayınlanacak ve çekimlerine geçtiğimiz günlerde başlanan Elimi Bırakma dizisinin heyecanını yaşıyor.

Yıldızı Paramparça dizisiyle parlayan Boz, Elimi Bırakma adlı yeni dizide Alp Navruz’la başrolü üstlendi. Çekimlerine geçen günlerde başlanan dizide Azra adında genç bir kadını canlandıran Boz, karakterin kendisini çok etkilediğini söyleyerek şöyle konuştu: “Senaryoyu ilk okuduğumda çok etkilendim. Azra zor bir karakter ama onu o kadar sevdim ki, kağıt üzerinde okurken bile yeri geldi onun için üzüldüm, yeri geldi sevindim. Oynarken de bana çok şey katacağından eminim. Rolüme kendim hazırlanmaya başlamıştım, bir süre sonra Bahar Kerimoğlu’yla birlikte çalışmaya başladım. Her sahneyi, her detayı ince ince işliyoruz.”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN