Alişan 'ölümden döndüm' diyerek doktoruna dava açtı

Alişan 'ölümden döndüm' diyerek doktoruna dava açtı

Şarkıcı Alişan, yağ aldırma operasyonu sonrası ölümden döndüğünü ve vücudunda kalıcı hasar meydana geldiğini iddia ederek doktor Ufuk A.’ya 2 milyon 10 bin liralık tazminat davası açtı. Davada Alişan'ın eşi Buse Varol tanık olarak dinlendi.

Şarkıcı Alişan, geçtiğimiz yıllarda yaptırdığı yağ aldırma operasyonu sonrası vücudunda kalıcı hasar meydana geldiğini ve ölümden döndüğünü iddia ederek Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Ufuk A.’dan şikayetçi olmuştu. İstanbul Tüketici Mahkemesi’ne başvuran türkücü, Ufuk A.’ya 2 milyon 10 bin liralık tazminat davası açmıştı.

4636200.jpg

Gizlilik kararının da olduğu duruşmaya basın mensupları alınmazken, duruşmada Alişan’ın eşi Buse Varol’un da tanık olarak dinlendiği öğrenildi. Duruşmanın ardından Alişan ile eşi Buse Varol, bir açıklama yapmadan adliyeden ayrıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN