Alışverişi Halbank kartıyla yapan 1000 TL indirimi kapacak! Tek bir şartı var, indirim hemen verilecek

Alışverişi Halbank kartıyla yapan 1000 TL indirimi kapacak! Tek bir şartı var, indirim hemen verilecek

Halkbank'tan 10.yılına özel kampanya duyurusu geldi. 11 Aralık 2022 tarihine kadar Paraf kart üzerinden yapılacak olan alışverişlere özel 1000 TL indirim başladı. Halkbank müşterilerine özel kampanya detayları haberimiz

Kamu ve özel bankalar müşterilerine özel kampanyalar düzenlemeye devam ederken Halkbank dev kampanya başlattı. Her sektör için geçerli olan alışverişlerde 1000 TL indirim yapılacağı duyuruldu. Kampanya 11 Aralık 2022 tarihine kadar geçerli olurken detaylar ise Halkbank resmi internet sayfası üzerinden yer alır.

HALKBANK İNDİRİM KAMPANYASI

Halkbank internet sitesi üzerinden yapılan açıklama içeriğinde 5 - 11 Aralık 2022 tarihleri arasında Paraf ya da Parafly kredi kartı ile yapılan alışverişlerde POS kullanımında 50 TL ve üzeri 10 adet alışveriş için en düşük tutardan indirim uygulanır. Kampanyadan yararlanabilmek için en az 10 adet alışveriş işleminin gerçekleşmesi gerekir. İndirim tutarı ise en fazla 1000 TL olarak kart üzerine işlenir.

Halkbank'ın tüm bireysel kredi kartı sahibi müşterileri kampanyadan kolaylıkla yararlanabilir. Bu durumda ise yapılan alışverişlerde işlemlerin iptali ya da iadesi gerçekleştiğinde kampanya dışı kabul görür.

KAMPANYAYA DAHİL OLMAYAN KARTLAR NELERDİR

Ek kartlar, Halkcard, Paraf Debit, Paraf Esnaf, Paraf KOBİ, Eczacı Paraf KOBİ ve Paraf Business kartlar kampanyanın dışında tutulmuştur.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN