Alperen Duymaz kimdir kaç yaşındadır ve aslen nerelidir?

Alperen Duymaz kimdir kaç yaşındadır ve aslen nerelidir?

Show TV dizisi Zemheri, merakla bekleniyordu. Fragmanın yayınlanmasıyla oyuncu kadrosunda yer alan Alperen Duymaz’ın hayat hikâyesi merak konusu oldu. Peki Alperen Duymaz kimdir, kaç yaşındadır, aslen nerelidir ve oynadığı projeler nelerdir? İşte detaylar…

 

Ay Yapım’ın merakla beklenen yeni dizisi Zemheri, izleyiciler tarafından tam not aldı. Başrol oyuncuları arasında yer alan Alperen Duymaz ise herkesin dikkatini çekti. İşte başrol oyuncusu Alperen Duymaz’ın yaşı, memleketi ve tüm bilgileri…

ALPEREN DUYMAZ KİMDİR?

Alper Duymaz, 3 Kasım 1992 tarihinde Ankara’da dünyaya geldi. Çocukluk yıllarını Ankara’da geçiren Duymaz, Üniversite eğitimini Hacettepe Üniversitesi Konservatuvar Bölümü’nde aldı. Askerliğini bedelliden yararlanarak yakın geçmişte yapmıştır.

1.83 boyda olan Duymaz 74 kiloya sahip.

DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

OYUNCULUK HAYATI

Alperen Duymaz, konservatuvar bölümünü bitirdikten sonra Ankara’da modellik yapmaya başlamıştır. Modelliğe başladıktan sonra pek çok reklam filmlerine rol almıştır. 2015 yılında ilk defa bir dizi seçmelerine gitmiş ve kazanmıştır. İlk dizisi, Tatlı Küçük Yalancılar ile izleyici karşısına çıkmış ve beğeni toplamıştır. Dizide rol almaya başlayınca Ankara’dan İstanbul’a yerleşmiştir. Duymaz, bu dizinin ardından Acı Aşk dizisi ile kariyerinde önemli bir başarıya imza atmış ve oyunculuk kariyerinde önemli bir ivme kazanmıştır. İkinci dizisi olmasına rağmen geniş kitlelerce tanınan ve beğenilen bir oyuncu olmayı başarmıştır.

2016 yılında Kanal D ekranlarında yayınlanan Bodrum Masalı adlı dizide genç kızların sevdiği oyuncular arasına girmeyi de başarmıştır.

Çukur dizisindeki oyunculuğuyla oldukça fazla beğeni alan Alperen Duymaz, son olarak Show TV ekranlarında yayınlanan Çarpışma dizisinde rol almıştır. Dizinin final yapması üzerine bedelli askerlikten yararlanıp askerliğini yapmıştır.

Şimdilerde Ay Yapım’ın yeni dizisi Zemheri’de başrol oyuncusu olarak izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

19-12/12/alperen-duymazjpgg.jpg

ROL ALDIĞI DİZİ VE FİLMLER

Çarpışma (Kerem) (TV Dizisi) 2018
Çukur (Emrah) (TV Dizisi) 2017
Direniş Karatay (Kutay) (Sinema Filmi) 2017
Bodrum Masalı (Ateş) (TV Dizisi) 2016
Acı Aşk (Ali) (TV Dizisi) 2015
Tatlı Küçük Yalancılar (Cesur)(TV Dizisi) 2015

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN