Altın arşa çıkarken altın değerinde uyarı! Gram altında olacakları duyunca nutkunuz tutulacak! Kenarda köşede altını olanlar dikkat!

Altın arşa çıkarken altın değerinde uyarı! Gram altında olacakları duyunca nutkunuz tutulacak! Kenarda köşede altını olanlar dikkat!

Son dakika haberine göre, Pazartesine üst seviyeden Star veren altın ücretleri sabah saatinden itibaren düşüş kaydetti. detaylar haberimizde !!

Altın Fiyatları Bugün Sabah Saatlerinden İtibaren Düşerken, Öğleye Doğru Toparlanma Gözleniyor

ABD MERKEZ BANKASI'NIN FAİZ ARTIŞI BEKLENİRKEN, ALTIN YATIRIMCILARI ENDİŞELENDİRİYOR


Son dakika haberine göre, Pazartesine üst seviyeden Star veren altın ücretleri sabah saatinden itibaren düşüş kaydetti. Ancak öğlene doğru piyasada yükselme gözleniyor. Geçtiğimiz haftaya ABD enflasyon rakamlarının açıklanması sonrasında sert yükseliş gösteren altın fiyatları yatırımcıların dikkatini çekmişti. Ancak ABD Merkez Bankası’nın (Fed) 1 Şubat tarihinde gerçekleştirilecek olan toplantıda politika faizini 25 baz puan artırması bekleniyor. Bu durum, Fed'in faiz artışlarında yavaşlamaya gideceği beklentilerini kuvvetlendirdi. Bu beklentiler, dolar endeksinin gerilemesine neden oldu. Ons altının fiyatı şuanda 1.912,65 dolar.

altın

Ek olarak, son 24 saat içerisinde ons altın %0,18 oranında değişmiştir ve son bir haftada %1,91 oranında artmıştır. 13 Ocak 2023 tarihinde ons altın, $1.921,16 ile son bir ayın en yüksek seviyesine ulaşmıştır. Ancak geçen yıl 22 Aralık tarihinde 1.792,16 dolar ile son bir ayın en düşük seviyesine ulaşmıştır. Bu dalgalı seyir, yatırımcıların altın fiyatlarının gelecekte ne yönde hareket edeceği konusunda endişelendirirken, aynı zamanda yatırım fırsatları yaratıyor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN