Andor dizisi konusu ve oyuncuları

Andor dizisi konusu ve oyuncuları

Fox TV ekranlarında izleyici karşısına çıkacak olan Andor dizisinin ilk 2 bölümü ekranlarda yer alacak. Dizinin konusu merak edilirken saat kaçta başlayacağı da en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. İşte Andor dizisi hakkında merak edilen tüm detaylar…

Disney Plus platformunda yer alan Andor, Tony Gilroy imzası ile ekranlara geliyor. Yakında çıkacak olan Amerikan televizyon dizisi izleyicilerin de dikkatinde yer alıyor. Pek çok farklı dizi ve film ekranlarda yer alırken FOX TV'de yayınlanan Andor dizisi hakkında araştırmalar devam ediyor. Dizinin konusu, oyuncuları, yapımı gibi pek çok konu araştırılıyor. İşte Andor dizisi hakkında merak edilen tüm detaylar…

ANDOR DİZİSİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

İlk 2. bölümü ile ekranlarda yer alacak Andor dizisi 1 Aralık Perşembe günü Fox TV ekranlarında yerini aldı. Saat 22:30’da izleyicilerle buluşan dizinin konusu da oldukça merak ediliyor.

Andor dizisi

ANDOR DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Lucasfilm'in duyurulması ile birlikte merak içerisinde beklenen Star Wars serisinin devamı olarak ekranlara gelen Andor dizisi ilk bölümüyle 1 Aralık 2022 Perşembe günü saat 22.30 da Fox TV ekranlarında yer aldı.

"Obi-Wan Kenobi" ile "Star Wars" hayranlarını sevindiren Disney Plus seriyi yakından takip eden izleyicileri Andor dizi ile buluşturdu. Dizinin tüm sezonu Disney Plus platformda yer alırken ilk 2 bölümü ise FOX TV'de izleyicileriyle buluştu.

“Rogue One: A Star Wars Story”nin yaratıcılarının tarafından ekranlara taşınan dizi 5 seriden oluşan Star Wars filminin öncesine giderek o zamanlardaki direnişi anlatıyor. Star Wars serisine daha önce başlamayan kişilerde Andor dizisi ile güzel bir başlangıç yapabilir. Fox ekranlarında dizinin ilk 2 bölümü ekranlara gelirken devamını izlemek isteyen kişiler Disney Plus platformunda tüm seriyi izleyebilirler.

Dizinin başrollerinde ise Diego Luna, Genevieve O'Reilly, Stellan Skarsgård, Adria Arjona, Denise Gough, Kyle Soller ve Fiona Shaw gibi dikkat çeken isimler yer alıyor. Dizinin yönetmenliğini Tony Gilroy üstlenmektedir.

Lucasfilm’in son yapımı olarak ekranlara taşına Andor dünyada büyük ses getirdi. Dize 1 Aralık Perşembe günü Fox ekranlarında yer aldı.

Andor dizisi konusu ne

 ANDOR DİZİSİ HANGİ ÜLKE YAPIMI?

Disney Plus platformunun ses getiren yapımı Andor, Tony Gilroy yönetmenliğinde ekranlara taşınıyor. Bir Amerikan dizisi olarak ekranlarda yer alan Andor Star Wars filminin devamı niteliğinde çekilmektedir. Rogue One'deki olaylardan beş yıl önceye giden Cassian Andor karakterinin başından geçenlerde izleyenleri heyecanlandıracak.

ANDOR DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Büyük ses getiren dizinin oyuncu kadrosunda yer alan isimler şu şekildedir:

Diego Luna

Stellan Skarsgård

Adria Arjona

Fiona Shaw

Denise Gough

Kyle Soller

Genevieve O'Reilly

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN